Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa 3 X Soruyıllardır arama motorlarından indirdiğim setlerden sadece bir tanesinde viruse rastladımben basit ve free yöntem olarak avira antivirüs kullanıyorum genellikle temiz çıkıyor.set klasörünün içeriğinden başka herhangi bir dosya varsa bu da cihazın seti sağlıklı yüklemesini engellerbazı setlerde word-text jpeg uzantılı dosyalar unutulabiliyor,veya üst üste iki klasör olabiliyor. yüklemeden önce klasörleri pc ortamında kontrol etmelisinizcihazınıza uyumlu olduğundan şüphe ettiğiniz setlerdeki global dosyasını yüklemezseniz de sorun yaşamazsınız.
Cevap: Korg Pa 3 X Soru
yıllardır arama motorlarından indirdiğim setlerden sadece bir tanesinde viruse rastladım
ben basit ve free yöntem olarak avira antivirüs kullanıyorum genellikle temiz çıkıyor
.set klasörünün içeriğinden başka herhangi bir dosya varsa bu da cihazın seti sağlıklı yüklemesini engeller
bazı setlerde word-text jpeg uzantılı dosyalar unutulabiliyor,veya üst üste iki klasör olabiliyor. yüklemeden önce klasörleri pc ortamında kontrol etmelisiniz
cihazınıza uyumlu olduğundan şüphe ettiğiniz setlerdeki global dosyasını yüklemezseniz de sorun yaşamazsınız.