Korg Product Details
microARRANGER Özellikleri
(ön sürüm)
Klavye:
61-tuşlu Doğal Dokunmatik mini klavye (velocity hassasiyetli)
Sistem:
OPOS - Amaç Taşınabilir İşletim Sistemi: Multitasking Sistemi, yük oynarken Özelliği; yükseltilebilir İşletim Sistemi; SSD Solid State Disk
Ton jeneratörü:
HI sentezi (Hiper Entegre sentez sistemi)
Ses Polifoni:
62 sesler, 62 osilatörler. Rezonans ile filtreler
Dalgaformu Bellek:
32 MB PCM ROM (Stereo Piyano Ses ile)
Çok Timbre:
İç = 40 parça (2 x 16 sıralayıcısı Parçalar, 4 Klavye Parçalar, 4 Pad Tracks)
Etkileri:
4 stereo dijital Multi-Effect (89 efekt tipi)
Programlar / Drum Kit:
662 Preset programları (Stereo Piyano ve 256 "GM Level 2 programlar dahil) 33 drum kit 128 kullanıcı programları (9 GM Level 2 drum kit dahil) + 64 kullanıcı drum kit ve Full Program Düzenleme
Stilleri:
Solid State Disk (304) Stilleri (256 preload 48 Kullanıcı) Tüm reconfigurable; 8 adede kadar refakat parça , programlanabilir style performansları (Her stil için 4 Single Touch Setting)
Stil Record:
Stiller oluşturulan veya yeni stiller oluşturmak için düzenlenebilir
Stil öğeleri:
Giriş 1 / 2 Bitiş 1 / 2, Fill1 / 2 / Break, 4 Varyasyon Kont Her stil Max hafızaya alabilirsiniz. 36 Akor Varyasyonları
Konserler:
160 gerçek zamanlı Performans 304 Stiller Performanslar kadar + 4 Single Touch Setting
Şarkı Sequencer:
Play (Song Play) / Record (Gerçek Zamanlı / Adım) / Düzenle 16 Multi parça, Max = 56.000 olaylar (yaklaşık), (Biçim o 1) SMF tekabül
Sequencer Yedekleme:
Kayıt / Çalma (Gerçek Zamanlı / Adım) / Düzenle
Song Play:
XDS * Çapraz solmaya Çift Sequencer oyuncu ile 2 ayrı Başlat / Durdur, Duraklat Akustik, '<<Rew' ve '>> FF' kontroller; Denge Kontrolü Şarkı Sözleri ekranda görüntülenir Jukebox Fonksiyonu; SMF Direct Player (format 0 ve 1 )
Gerçek Zamanlı Parça:
Klavye Track (Upper 1/2/3, Lower), PAD Parça (4 kamyon)
Bellek:
Dahili Flaş Bellek İşletim Sistemi = 8MB, Müzikal kaynak.
Arayüz:
Ekran: Arkadan aydınlatmalı özel LCD (Siyah-Beyaz) Şarkı Sözü Gösterimi (Sadece İngilizce)
Kontroller:
Genel Kontroller: Joystick, Dial 1 Slider: Programlanabilir Kontrol Gerçek zamanlı Kontroller: Master Volume, Acc / Sıra Gerçek zamanlı Cilt Denge Anahtarlar: STS (Single Touch Setting). Stil öğeleri, Transpoze (b / #), / Durdur Başlat
Bass Inversion, Bellek, Manuel Bas, Split Point, Groove Quantize, Ensemble, Başlat / Durdur, Tempo, Senkronize TAP In / Out Fade Chord Tarama (Üst / Alt), Klavye Modu (Yukarı tam, Aşağı), Tempo Kilidi Octave (-/+), Çok PAD: 4 adet pedleri + Stop düğmesi
Kontrol Girişleri:
Damper pedal, tahsis edilebilir pedal / switch x 1
Ses Çıkışları:
Sol / mono, sağ; Kulaklık (Mini Stereo Jack)
Ses Girişleri:
Mini Stereo Jack
MIDI:
Çıkış, Giriş
Veri Depolama:
SD / SDHD kartları, Multi Media Card (MMC)
Ana Amplifikatör:
5 Watt 2x
Konuşmacılar:
10cm x 2 Tek koni hoparlör (Open Air tipi)
Güç Kaynağı:
DC12V (Adaptör)
Güç Tüketimi:
9 Watt
Boyutlar (wx D x Y):
873 x 277 x 91 mm / 34.37 "x 10.91" x 3.58 "inç (microARRANGER w / o müzik standı)
Ağırlık:
4.2 kg / 9,26 lbs (microARRANGER w / o müzik standı)
Standart Aksesuarlar:
Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Adaptör, Müzik Standı, Aksesuar Diskler
Seçenekler:
EXP-2 ayak kontrolörü, XVP-10 Uzm / Volume Pedalı, PS-1 Ayak Pedalı, PS-3 Footswitch, DS-1H Damper pedal