Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg is40 nasıldır? Tavsiye eder misiniz?Merhabalar..."Saund"u günümüzde dahi oldukça canlıdır.Yaklaşık 9 yıl hobi amaçlı olarak İS50B kullandım.Ritim yönünden tatmin olursunuz;ancak sesler yönünden (32 polyphony olması sebebiyle) sizi pek tatmin etmeyebilir.Genel olarak,hobi amaçlı düşündüğünüz için sizi tatmin edecektir.Fiyatları da makuldür.Her türlü ritim mevcut.Malzeme kalitesi de fena değildir.PA 500 ü deneme fırsatı buldum ;bence malzeme kalitesi PA500 den bile iyi;çünkü italyan malı.PA 500 ler çin malı.Size ,"sample" özelliği sebebiyle "ROLAND EXR46" yı incelemenizi tavsiye ederim.Fiyat aralıkları da hemen hemen aynıdır.Hayırlı olsun şimdiden...İyi günler dilerim...
Cevap: Korg is40 nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
Merhabalar...
"Saund"u günümüzde dahi oldukça canlıdır.Yaklaşık 9 yıl hobi amaçlı olarak İS50B kullandım.Ritim yönünden tatmin olursunuz;ancak sesler yönünden (32 polyphony olması sebebiyle) sizi pek tatmin etmeyebilir.Genel olarak,hobi amaçlı düşündüğünüz için sizi tatmin edecektir.Fiyatları da makuldür.Her türlü ritim mevcut.Malzeme kalitesi de fena değildir.PA 500 ü deneme fırsatı buldum ;bence malzeme kalitesi PA500 den bile iyi;çünkü italyan malı.PA 500 ler çin malı.
Size ,"sample" özelliği sebebiyle "ROLAND EXR46" yı incelemenizi tavsiye ederim.Fiyat aralıkları da hemen hemen aynıdır.
Hayırlı olsun şimdiden...
İyi günler dilerim...