Korg ile midi'de çalan ritmi style olarak kaydedebiliyor muyuz?

• Konbuyu başlatan odewin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

odewin

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
piano, bağlama, gitar
Merhaba arkadaşlar. Ben bulamadım. Yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa memnun olurum. Midi dosyalarında çalan ritm traklarının zahmetsiz şekilde style olarak kaydetmek mümkün mü? (Ritmi yalnız bırakmayı biliyorum. Diğer trakları kapatınca ritm yanlız kalıyor. Ancak bunu style olarak kaydedemedim.

Style'den midi oluşturmak çok kolay ancak tersi mümkün mü? Herkese iyi günler dilerim.

Cevap: Korg ile midi'de çalan ritmi style olarak kaydedebiliyor muyuz?

bu dedıgınız olayı roland g 70 yada g 1000 uzerınde yapabılırsınız bu konuyla ılgılı olarak kesanlı mustafa abıye ozel mesaj atınız sıze yardımcı olacaktır bıldıgım kadarıyla stılwork ılede bu dedıgınız olayı yapabılırsınız

stilwork programını biliyorum maalesef benim pa500tr'yi desteklemiyor.

"Style Play" modundayken "Record" tuşuna basıp kayıt moduna girdikten sonra menü tuşuna basarak "Import" kısmına geliniz. "Import" kısmında seçenek olarak "midi import" olması lazım. Size kalan ise mididen alacağınız ritmin ilgili bölümünü kesip yeni bir midi oluşturmak. "Import" kısmında doğrudan midiyi seçip hangi ölçüler arasını aktarmak istediğinizi seçebiliyor musunuz açıkçası şu an hatırlayamadım. Korg Pa800 için durum böyle.
Kolay gelsin.

Mükemmel bilgi için Teşekkürler melih17. Hemen uygulamasını yapacağım. Artık pa500trnin hemen her yerini çözüyorum. Bu olayı da halledersem neredeyse tam kapasite kullanacağım. Hemen deneyeceğim. Setle falan uğraşmaya gerek kalmayacak :)

Denedim. Hayret çalışıyor :) Teşekkürler melih17. Sayenizde yeni bi şey daha öğrendik. Süper bir özellik.

Satılık korg pa 1x emo bort lu emo -a emo -b fiyat tektir 4.750 isteyen arıyan arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim tel: 0 536 290 18 59 /0 544 410 47 55 dir

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri