korg i4 disket sürücü lazım

qolqesiz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa80
arkdaslar korg i4 disket sürücü lazım elinde bulununlar 05374911446 numarayı caldırsınlar

Cevap: korg i4 disker sürücü lazım

Arkadaşlar korg i 4s disket sürücü lazim nasil bulabiliriz veya başka bir i 4s den usb kabloyla ritim ve ses yüklenebilirmi bilgilerinize ihtiyacim var teşekkür ederim herkeze hayirli işler

Cevap: korg i4 disket sürücü lazım

ix300 için olanı var..i5s modeline de uyuyor ama ix300e uyar mı bilmiyorum..

korg i3 korg i4 korg i5 korgix300 bunlardan istediğini takabilirsin bulunur

ketron x1 in disket sürücüsü olursa bende var hem hddsi hemde disket sürücüsü

bana korg ix300 disket okuyusucu lazım acill

Arkadaşlar i serilerinin orjinal disket sürücülerini bulmak artık imkansız gibi birşey. Onun yerine şu işlem yapılıyor: Normal IDE soketli disket sürücüler takılıp IDE soketinin eski sokete göre PIN'leri yani uçları eşleştiriliyor anakart üzerinde. Yani bilgisayarcılarda 5TL ye bulabileceğiniz disket sürücüleri takabiliyor oluyorsunuz bu sayede. Tabi bu işlemi kaç TL ye yapıyorlar bilmiyorum ancak elimdeki 3-4 tane i serisi cihazda bu işlem yapılmış, şuan normal disket sürücü kullanılabiliyor bu cihazlarda.

bende i4 varken geçen sene 140 tlye yapmışlardı çok fazla gerek yok bence

bende i4 varken geçen sene 140 tlye yapmışlardı çok fazla gerek yok bence

140TL çok fazla, açıkçası ben bile yapabilirim şuanda o eşleştirme işlemini, bi olayı yok çünkü sadece uçlar eşleştirilecek ve şuanda önümde bir örnek de var zaten, baka baka yaparım yani.

140TL çok fazla, açıkçası ben bile yapabilirim şuanda o eşleştirme işlemini, bi olayı yok çünkü sadece uçlar eşleştirilecek ve şuanda önümde bir örnek de var zaten, baka baka yaparım yani.

bendede bir örnek olsa yapardım az çok bilgim var ama ozamanlar mecbur kaldık satacaktık aleti alanada bozuk vermeyelim dedik