set özelden gönderilecektir...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Kadir kardeş elimde bununan bir takım doğu seti var ama bunların ayarlanıp düzenlenmesi lazım çok özel setler sen en güzel ses ve ritimlerin olduğu bir doğu seti yapabilirmisin? hatta 2 tane bile doğu seti çıkaracak kadar nevale mevcut ama bizim cihazda işleyemiyorum i30 da ses ve ritim yazılıyor düzenleniyor is40 ve diğer serilere yükleniyor bu şekilde 6-7 adet doğu seti var elimde bunların işlenmesi lazım içerisinden en güzel ses ve ritimleri ayırıp tek bir çatı altında toplamak istiyorum ama benim imkamlarımla bu biraz kısıtlı kit bozuk çıkıyor çalmıyor akor tutmuyor v.s gibi sorunlar yaşıyorum ama süper sesler var bağlama-zurna-mey-ney-kaval-fülüt-elektro bağlama -akustik bağlama-özellikle tulumlar çeşit çeşit süper v.s gerçek sesler gibi yani ritimler de tam doğuluk ama sen de içerisine kendi emeğini kayup ortaya bişeyler çıkarabilirsen bu setler senin ve benim trakya müzik alilesine armağanımız olsun istiyorum? doğu piyasası bu setleri ritimler ve sesleri kullanıyor bu setin düzenlenmiş olanını alayım dedim 200 tl fiyat çektiler yani bekescocuk adında bir orkestracı bu setleri sitemiz sağolsun ali arkadaşımız vardı sanırım şuan üye olmadı daha buraya o bana vermişti is35 vardı onda da yani sana bu söz ettiğim setlerin dosyalarını göndereyim mi?SAYGILARIMLA...CANSİNAN_24