Korg İ30 Roman İzleyinn !!!

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
Arkadaşlar nette buldum hoşuma gitti tenekeli ritimler paylaşıyım dedim :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=REpKsqnN-eQ]‪www.piyanistayhan.com - KORG i30 Roman‬‏ - YouTube[/ame]

Cevap: Korg İ30 Roman İzleyinn !!!

valla onu bunu bilmem ama teneke dediğin klavye burada (uzunköprüde) senin klavyeni katlıyor çöpe atıyor hatırlatayım :)

güzel video arkadaşta iyi çalmış roman ritimide güzel paylaşım için saol...

çok hoş ........

eskıden ne kral alettı su i30 lar en baba alette i3 ve i4 s ti sırf orglsrı gormek için bucadan çankayaya yayn gıtmıstık arkadasla hey gıdı gunler :)

valla onu bunu bilmem ama teneke dediğin klavye burada (uzunköprüde) senin klavyeni katlıyor çöpe atıyor hatırlatayım :)

kardeşim bende uzunköprülüyüm uzunköprüde az düğün çalmadım sen dünyada yokken ben oralardaydım uzunköprü de şimdide diyosun yok senin orgu katlıycak yok öyle olucak roman 9/8 liklerde tabiki ben orgu katlıyacak teneke lafın gelişi lütfen yorumlara dikkat edelim ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

eskıden ne kral alettı su i30 lar en baba alette i3 ve i4 s ti sırf orglsrı gormek için bucadan çankayaya yayn gıtmıstık arkadasla hey gıdı gunler :)

aynen kardeşim zamanın pa3x diyebiliriz :)

eski bi video eline saglık

saol kardeşim ....

kardeşim bende uzunköprülüyüm uzunköprüde az düğün çalmadım sen dünyada yokken ben oralardaydım uzunköprü de şimdide diyosun yok senin orgu katlıycak yok öyle olucak roman 9/8 liklerde tabiki ben orgu katlıyacak teneke lafın gelişi lütfen yorumlara dikkat edelim ...

sen "teneke" yi lafın gelişi yazdıysan ben de "katlayacak" lafını lafın gelişi yazdım o zaman problem yok ha?