Korg i30 nasıl=

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 13K

maxman

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba üstadlar.Korg i30 lar tutulan bi cihazmıdır düğünde gidermi .Alınabılecek fiyat aralıkları nelerdır

Cevap: Korg i30 nasıl=

800 - 900 dür. temizi... düğüne gider. kına gecelerini çok sever... sünnet töreninden pek hoşlanmazlar :D

güzel bir cihaz gayet iş görür...tabi kullanmasını bilene...

kullanması çok zor ve de çok ağır bi alettir.taşımak için hamal tutman lazım.ben bel fıtığı ameliyatı olunca satmıştım.paran varsa düğün için korg düşün derim.saygılar....

akor i30 zaten korg un orgu değilmıydı :) sen pa80 falan demek ıstedın heralde

maxman i30 dec bır klavye (yani üzerinde hopörlörü yok) fıyatı da 600 ile 1000 tl arasında gecen cok temız bırtane satmıstık 850 tl ye dokunmatık ekran hd takılabılıyor ama sample yok koma ıse svic ıle verılıyor pa80 gıbı tek tus yamaha or700 ve a1000 gıbı ara arabıc değil o sorun olurmu senın ıcın bılemem kasa metal ( 5, kattan at adamın kafaya adam ölür kalvye yıne canavar gıbı) :))

düğüne gelınce düğüne gıtmeyecek alet yok e16tr veya a300 lede düğün bıtırsın ama sorun düğünü bıtırmen değil nasıl bıtırdığındır bunuda iyi düşün ama benım korg un i serisi klavyelerının tonları hep hosuma gıtmıstır ( artık trakyalı olduğum ıcınmı bılemem) ekrem ve gültekının zamanın da bu klavyelerı çok kullanmıslardır bak dediğim gıbı zamanında cok ii klavyeydı bütçen varsa dağa iyi bır klavye al derim saygılar piyanist çaça ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bak yine dıyorum götü değil ama artık eskı teknolojı, herzaman yenı teknolojiye ıhtıyac vardır

ben gw 8 alıp kurtuluyorum paşam bütün sıkıntılarımdan

i30 çok güzel bir alettir ama pis bir huyu vardır adam seçer acemiyle hiç bir yere gitmek istemez

teşekkur ederım ustadlar yorumlara

taş gibi bir alet iyi olmasa japonlar hyundai i-30 un arabasını bile yaptılar varmı pa serisinin arabası 7 yıldır kullanıyorum tık yok tabi temiz kullanırsan selamlar.