Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi....Mürhen kardeş ilk önce paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık birşey sormak istiyorum bende Korg i5s var yalnız bu ritimler işime yaramıyor ben elektro bağlama çalıyorum genelde oyun havaları ve türkü bunun yanında ritim gerekiyor gerektiği kadar Korg i5s den ritim alamıyorum Korg i5s başka ritimleri varmı elinizde yani İS35-İS40-İS50 ritimlerini çalabilir mi veya hangi ritimleri çalabilir roland vs.... ilginiz için teşekkürler
Cevap: KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi....
Mürhen kardeş ilk önce paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık birşey sormak istiyorum bende Korg i5s var yalnız bu ritimler işime yaramıyor ben elektro bağlama çalıyorum genelde oyun havaları ve türkü bunun yanında ritim gerekiyor gerektiği kadar Korg i5s den ritim alamıyorum Korg i5s başka ritimleri varmı elinizde yani İS35-İS40-İS50 ritimlerini çalabilir mi veya hangi ritimleri çalabilir roland vs.... ilginiz için teşekkürler