korg hakinda bisey söyleyecem

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar tamam korg orglarina büyük bir ilgi var ama piyasaya bakarsaniz korg tan baskada org yok bizlere yardim eden
baze kisiler korg ne bu sanki piyasada org mu yok diyip duruyor veyada baze kisiler alaycasina siteye bisey yaziyor ama eminim onlarda can atiyordur korg almak icin

bakin pa600 aldigim icin söylemiyorum fakat simdiye kadar hangi firma böyle ucuz bir org bizlere göre cikardi?
korg firmasi hata ve hata korg türkiye adli org bile cikardi dünyada ilk kez korg türkiye yazan bir orgu bizlere sundu
969 euroya aldim org hemen hemen pa800 ile basbasa gidiyor tüm korg serilerinin sampelerini okuyor bunu almadan önce cok arastirdim yamaha or700 ile ilgilendim nafile cikti orgun fiyati zaten cok pahaliya geliyordu veyada bizlere göre olan a 2000 oda ucuz degil 1599 euro tyros 3 veya 4 sampel okuyupta isimize yarayabilen orglardan bitanesi fiyat 3400euro kulanilmis 3 te 1700 euro set haric roland zaten bizlere böyle bir sampel li org simdiye kadar cikarmadi suan bir bk-5 i piyasaya sürdü onuda adam etmeye calisan roland türkiye oldu burdan bir kez daha rolandtürkiyeye tesekürlerimi sunarim yamaha s750 ile ilgilendim bir ara fiyati 1199 euro sampel okumuyor ama 100 euro ya birkac sampel sesleri ile set satiliyor yamaha s950 fiyati 2000 euro dönüp dolasip korga baktim adamlar herseyi bizler icin hem fiyat bakimindan hemde türkiyeye yönelik bir seyler yapmaya calismislar

onun icin arkadaslarimizin baze leri korg tan baska org yokmu diyip dursalarda bunlari göz önüne alarak hepimizin tabiki yogun ilgisi olup siteye korg hakinda sorular sormamiz korg ile ilgilenmemiz cok dogaldir ustalar.

yani arkadaslar tekrardan özür dilerim maksadim kimseyi kirmak incitmek degil sadece gercekten burda baze ustalarim korg hakinda ne sorarlarsa sorsunlar onlara bastan sona kadar saygi duyuyorum onun icin sizde düsünüpte yorumunuzu ona göre yapmanizi dilerim

saygilarimla

Cevap: korg hakinda bisey söyleyecem

cidden pa600 Korg Tarihinin En iyi modeli hak ettigi fiyata satilan bir org ve cok kisi kabullenemesede bu alet pa800-2x ile ayni hatta ekran ve ram olarak fazla bi cihaz 3x ilede maxx audio ve ram sIkIstirma haric ayni :)
Tek eksigi saglam bir kasa....
BK5Or a gelince suan super uygun fiyata cok iyi kalite bence ,kalbur ustu sample lar uzerinde ritim destegide cabasi...Al kullan...
A2000 guzel ama Avrupadaki adam nasil V2 yapacak bu aleti ? 150 ero ,birde emo usb aldinmi bir 150 de o ,eder 300...

Cevap: korg hakinda bisey söyleyecem

Kusuruma bakmayın ama 800 setten bi kaç tane ritm ses demasu yüklermisiniz elektro bağlama zurna vb...