- Enst.
- piano, bağlama, gitar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Teşekkürlereline saglik
Sayın gumustilki A1000 kullanmadığım için ayarları konusunda yardımcı olamayacağım. Orgunu bilgisayara bağlayarak çalmayı dene. Ses çıkışından bağlayabilirsin. Mikrofondan ses alırsan ses kalitesi düşer. (Elektronikle aran iyi değilse bunu bilen bir kişiye yaptır. Orgun çıkışını yanlış bağlarsan zarar verebilir) Çoklu trackları kaydedip çalan programlar kullanıyorum. (Sony acid pro, Sony sound forge) acid pro içinde kendi metronomu var. Dance ejay de çok mükemmel bir program. kronos mantığıyla hareket ediyor. Programların dosya boyutu büyük. Aslında bilgisayarın bu kadar gelişmesine rağmen org fiyatlarının bu kadar astronomik olmasına hayret ediyorum. Tınılar pa500tr'ye ait. Pa80 ve altındaki modellerde bu tınılar yok. Kolay gelsin...dostum hangi makam bu bende a1000 var böyle bir sound yakalayamıyorum yakalamam için koma ayarı nasıl olmalı yani hangi notalara koma vermem lazım ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim.