Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg emo usb 2 çıktıAynen katılıyorum .düğünlerde veye konserlerde v.s müziğin nasıl olduğuna müzisyenlerin nasıl çaldığına bakan yokki.aynı futbol gibi 11 eleman yırtılır yıpranır ama hoca yapmış olur herşeyi.müzisyenleri sallayan kim.benim yöremde birde şu var.orkestrayı görmek istiyor düğün sahipler.illaki 6,7 adam dizeceksin oraya ama bilmiyorki tek başına senin yaptığını.yani acayip bir ön yargı var insanımızda.ister tairova ol istersen 10000 lik orgun olsun o insanların karşısında kocaman bir sıfırsın.
Cevap: korg emo usb 2 çıktı
Aynen katılıyorum .düğünlerde veye konserlerde v.s müziğin nasıl olduğuna müzisyenlerin nasıl çaldığına bakan yokki.aynı futbol gibi 11 eleman yırtılır yıpranır ama hoca yapmış olur herşeyi.müzisyenleri sallayan kim.benim yöremde birde şu var.orkestrayı görmek istiyor düğün sahipler.illaki 6,7 adam dizeceksin oraya ama bilmiyorki tek başına senin yaptığını.yani acayip bir ön yargı var insanımızda.ister tairova ol istersen 10000 lik orgun olsun o insanların karşısında kocaman bir sıfırsın.