Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Lütfen bana bir akıl verin. Ben de oraya üye olmak istedim ama defalarca doğru bilgiler yazmama rağmen bir türlü olmadı. Her seferinde şu yazı çıkıyor:Sen bizim spam botlari önlemek için kurmus oldugumuz sistemden geçemedin. Muhtemelen soruyu yanlis cevapladin veya teknik admin ilginç bir hata yapti. Eger israrla soruyu dogru cevapladim diyorsaniz yöneticiyle iletisim bölümünden irtibata geçinİrtibat kurmaya kalkışınca yine aynı sorun. Bu zamana kadar hiçbir sayfada bu tür bir olay yaşamadım. kendi sayfalarım da var, sistemi biliyorum ama sanırım burada yetkililer konuya ilgisiz kalıyor.Fikriniz varsa, yardım edebilirseniz çok sevinirim. Orada Yamaha PSR 9000 için set var onu almak isyiyorum ama ne yazık ki olmuyor.Teşekkürlerimle
Lütfen bana bir akıl verin. Ben de oraya üye olmak istedim ama defalarca doğru bilgiler yazmama rağmen bir türlü olmadı. Her seferinde şu yazı çıkıyor:
Sen bizim spam botlari önlemek için kurmus oldugumuz sistemden geçemedin. Muhtemelen soruyu yanlis cevapladin veya teknik admin ilginç bir hata yapti. Eger israrla soruyu dogru cevapladim diyorsaniz yöneticiyle iletisim bölümünden irtibata geçin
İrtibat kurmaya kalkışınca yine aynı sorun. Bu zamana kadar hiçbir sayfada bu tür bir olay yaşamadım. kendi sayfalarım da var, sistemi biliyorum ama sanırım burada yetkililer konuya ilgisiz kalıyor.
Fikriniz varsa, yardım edebilirseniz çok sevinirim. Orada Yamaha PSR 9000 için set var onu almak isyiyorum ama ne yazık ki olmuyor.
Teşekkürlerimle