safakblci
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- piyano
merhabalar bir müzik grubunda pop ağırlıklı şarkılar çalıyorum genelde piyano kullanıyordum ama artık bir klavye almam şart piyano- elektro piyano ağırlıklı çalacağım ama orgta olan değişik seslere ihtiyacım var bütçem çok yüksek değil iki org arasında kaldım sürekli taşıyacağım için ağırlık da benim için çok önemli.. Yamaha or 700 ve Roland Bk 5 arasında kaldım. Yamaha 9.5 kg roland 7.5kg olmakta bunun aşırı önemi olur mu bilmiyorum ama her gün 50 dakikalık yolda taşıyacağımı belirteyim size. İkisinide denemedim videolarda piyano sesleri ikisininde başarılı geldi sizce hangisi daha çok işimi görür ? görünüşe de çok önem veriyorum hangisi sahnede daha kibar durur göreceli bir kavram ama yorum bırakabilirsiniz
birde bu cihazlar kaç yıllık hangisi daha yenidir ? arıza açma bozulma ihtimalleri kötü.. bununla karşılaşmak istemiyorum en azından 2 sene işimi görecek bir cihaz olsun istiyorum korg trition le de düşündüm ama hoparlör olmaması evde arkadaşlarımla çalmamı engeller bir de anfi için para bulamam diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.