Cevap: Klavye Üstadları Saygıdeğer Abilerim
Ben Org'u mu Alalı Cok Olmadı.Ama Ritimlerini değiştirmek istiyorm. ama tamamını değil.. set yüklemek yerine tek tek beğendiğim rtimleri atmak istiyorum mesela bunu disketle yapabilirmiyim diskete atıp orguma taktıgımda olurmu back-up die olaylar varmıs bunlarla ugrasmak istemiyorum bunları bilmiorumda zaten..böyle yaparsam olurmu die sormak istedim.. org'um pa 80.. şimdiden teşekkürler..
tabiki mümkün hocam,beğenmediğin ritimleri değiştirebilirsin,sana tavsiyem şudur,setler tek tek dene,
hangi ritimler hoşuna gidiyorsa beğendiğin ritimlerin isimlerini bi kagıta yaz,
sonra yüklemek istediğin ritimin setini diske yükle,diski orga tak
disk tuşu sayfa 9 olması lazım factor style yazısını bul on konumundan off konumuna getir,
tekrar ilk sayfaya gel page tuşları ile,
load bas
karşına set çıkacak,f3 open bas,style dosyasını bul ve tekrar f3 bas,karşına user ritim dosyaları çıkacak,yüklemek istediğin ritim hangi userde ise onu bul,bulduğun zaman load bas,şimdi sana nereye yüklemek istediğini yani kullandığın setin ritimlerini karşına çıkaracak,silmek istediğin veya değiştirmek istediğin ritimi bul ve tekrar load basınca o ritimi oraya yüklemiş olursun sırasıyla bu şekilde yapabilirsin kolay gelsin