Klavye Üstadları Saygıdeğer Abilerim

berkan74

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 80
Ben Org'u mu Alalı Cok Olmadı.Ama Ritimlerini değiştirmek istiyorm. ama tamamını değil.. set yüklemek yerine tek tek beğendiğim rtimleri atmak istiyorum mesela bunu disketle yapabilirmiyim diskete atıp orguma taktıgımda olurmu back-up die olaylar varmıs bunlarla ugrasmak istemiyorum bunları bilmiorumda zaten..böyle yaparsam olurmu die sormak istedim.. org'um pa 80.. şimdiden teşekkürler..

Cevap: Klavye Üstadları Saygıdeğer Abilerim

Ben Org'u mu Alalı Cok Olmadı.Ama Ritimlerini değiştirmek istiyorm. ama tamamını değil.. set yüklemek yerine tek tek beğendiğim rtimleri atmak istiyorum mesela bunu disketle yapabilirmiyim diskete atıp orguma taktıgımda olurmu back-up die olaylar varmıs bunlarla ugrasmak istemiyorum bunları bilmiorumda zaten..böyle yaparsam olurmu die sormak istedim.. org'um pa 80.. şimdiden teşekkürler..

tabiki mümkün hocam,beğenmediğin ritimleri değiştirebilirsin,sana tavsiyem şudur,setler tek tek dene,

hangi ritimler hoşuna gidiyorsa beğendiğin ritimlerin isimlerini bi kagıta yaz,

sonra yüklemek istediğin ritimin setini diske yükle,diski orga tak

disk tuşu sayfa 9 olması lazım factor style yazısını bul on konumundan off konumuna getir,

tekrar ilk sayfaya gel page tuşları ile,

load bas

karşına set çıkacak,f3 open bas,style dosyasını bul ve tekrar f3 bas,karşına user ritim dosyaları çıkacak,yüklemek istediğin ritim hangi userde ise onu bul,bulduğun zaman load bas,şimdi sana nereye yüklemek istediğini yani kullandığın setin ritimlerini karşına çıkaracak,silmek istediğin veya değiştirmek istediğin ritimi bul ve tekrar load basınca o ritimi oraya yüklemiş olursun sırasıyla bu şekilde yapabilirsin kolay gelsin

forumda bulamazmıyım normal rtim diskete atıp tek tek atardım içine.. yani disketten okutcam calarkende ritmi içinden değil sanırım cok bi skıntı yaratmaz..

bana 2-4'lük düğün ritimleri felan lazım zaten..yada ne biliyim pop slow ve türkü gibi parçaların ritimleri..

Arkadslar yokmu cevabı olan

hangi kartı kullanıyorsun yazmamışsın zannedersem düğün işi yapıyorsun tek tek uğraşman için biraz orgu tanıman gerekiyor oda zamanla olur nacizane tavsiyem düğün ağırlıklı bir kart yükle ritim ve sesler zaten hallolmuş olur sitede vardı.mesela ilko levo kartveya paffstar kart iyi çalışmalar hoşçakal