Klavye için ufak amfi

barisbaris1

Özel Üye
Enst.
A2000+Emo
İyi günler mikrofon bağlayıp efekt verebileceğim ve çok büyük olmayacak şekilde stereo hoparlör bağlayabileceğim ufak boyutlu uygun fiyatlı amfi düşünüyorum,ne önerirsiniz?

Ekleme:Ev ortamında kullanacağım.

Cevap: Klavye için ufak amfi

İyi günler mikrofon bağlayıp efekt verebileceğim ve çok büyük olmayacak şekilde stereo hoparlör bağlayabileceğim ufak boyutlu uygun fiyatlı amfi düşünüyorum,ne önerirsiniz?

Ekleme:Ev ortamında kullanacağım.

Önceki konularını da gözönünde bulundurarak bu işlerin içinde pek olmadığınızı düşündüğüm için şunu öneriyorum ;

Amfiye veya mikser gibi ürünlere gerek yok. Hem maddi olarak külfetli olacak , hem kullanmakta zorluk çekecek , hem de beklentinizi karşılamayacaktır. Sizin ihtiyacınız olan şey VOKAL PEDALI'dır... Prosessor veya efect pedalı olarak da geçer ancak 2 modele fokus olmanız yeterlidir.

Boss Ve-20
Voicelive Play

Bunları araştırın zaten demolarını bulursanız birkaç dakika içinde mutlu şeyler yazacağınızı tahmin ediyorum :) Amfi sizin amacınıza hizmet etmeyecektir.

Teşekkürler ilgndiğiniz için öncelikle,bu processorlerin kullanımı nasıldır acaba girişine mikrofon çıkışına da iki adet hoparlor mu bağlıyoruz nasıl çalışıyorlar ?Videolara baktım da çok güzel efektler veriyor sese.Aynı zamanda amfi görevi görüp sesi de yükseltiyor bunlar sanırım değil mi?

Teşekkürler ilgndiğiniz için öncelikle,bu processorlerin kullanımı nasıldır acaba girişine mikrofon çıkışına da iki adet hoparlor mu bağlıyoruz nasıl çalışıyorlar ?Videolara baktım da çok güzel efektler veriyor sese.Aynı zamanda amfi görevi görüp sesi de yükseltiyor bunlar sanırım değil mi?

İster çıkışına hoparlör bağla istersen mikrofonu bağlayıp çıkışı yine klavyeye gönder ve klavyenin hoparlörünü kullan. :) Çok eğlenecelidir. Kadın vokal sesi bile yapabiliyorsun :)

Teşekkürler işte şimdi sevdim bu aleti aradığım şey tam da bu:)