Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Klarnet taksim 2 pa 600qt 2013Bumudur yani org kendi kendine atmış klarnet taksimini ...Benim pa500 de de var böyle taksimler....Tanıtım bumudur? Bizim gibi kullanıcı kitlesini bulmuş korg firması sürmüş piyasaya 50-55-60-80-500-800-600-1X-2X-3X serilerini ....Bizde çanak tutup duralım..Türkiyem ve güzel insanları ayakta olduğu sürece bu firma batmaz ))) Gerçek piyanist adam elinin altına alır klavyesini öyle midi yada mp3 okutmadan yapar programını..Halen bunu iddia ediyorum.Ama zor artık öyle Ümit Besen gibi sanatçı yetişmesi.
Cevap: Klarnet taksim 2 pa 600qt 2013
Bumudur yani org kendi kendine atmış klarnet taksimini ...Benim pa500 de de var böyle taksimler....Tanıtım bumudur? Bizim gibi kullanıcı kitlesini bulmuş korg firması sürmüş piyasaya 50-55-60-80-500-800-600-1X-2X-3X serilerini ....Bizde çanak tutup duralım..Türkiyem ve güzel insanları ayakta olduğu sürece bu firma batmaz ))) Gerçek piyanist adam elinin altına alır klavyesini öyle midi yada mp3 okutmadan yapar programını..Halen bunu iddia ediyorum.Ama zor artık öyle Ümit Besen gibi sanatçı yetişmesi.