Kişisel Gelişim Kitap Önerileri H.SOLMAZ

• Konbuyu başlatan hsnslmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görünümler : 668

hsnslmz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama
Dikkat Vücudumuz Konuşuyor

İletişim denilen şey, doğal ve kendin olmaktır. İnsanlarla kurduğunuz ilişkinin içine yapaylık girerse dostlukları, içten ve insanlık dolu bir hayatı unutun.

Bu kitapta size Amerikan tarzı kitaplarda olduğu gibi yapaylık pompalamaya çalışmadım. Onların kültürüyle bizim kültürümüz arasında dağlar kadar fark var. Bizimki saygı ve sevgi üzerinedir, onlarınki ise para ve güç. Kitap sizin şu anki tavırlarınızı sakın değiştirmesin. Sakın fazla etkilenmeyin.

İletişim insanlar arasında köprü kurmaktır, insanları yönetmek ve baskı kurmak değil. Kitaptaki otorite oyunlarını, nelerle karşı karşıya olduğunuzu, sizi patlamış mısır gibi tüketmeye çalışan modern kültürü göstermek için anlattım. Sadece bunları fark etmeyi ve bunların etkisi altında kalmamayı öğrenin. İnsanların anlık hareketlerine bakarak sakın kişilikleriyle ve duygularıyla ilgili kararlar vermeyin ve kendiniz olun. Sevgiyle, insanlıkla, içtenlikle dolu kendiniz...
A.Şerif İZGÖREN

Arkadaşlar kitabı birde ben size açıklayayım. Kitap içerisinde insanları konuşmaları esnasında söyledikleri cümleleri değilde kullandıkları vücud hareketlerinin ne anlama geldiğini resimli , açık bir şekilde ifade etmektedir kısacası konuşma esnasında kişinin size söylediklerini duymasanız bile vucüd hareketlerinden ne anlatmak istediğini bilebilirsiniz.

ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİM KİTAPLARDANDIR​

Moderatör tarafında düzenlendi: