- Web sitesi
- www.youtube.com
- Enst.
- Korg PA80 & PA800 & PA500TR, Roland E-40 & E-70
İzleyen herkese merhabalar, İyi seyirler dilerim. Saygılar.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Teşekkür ederim. Sağ olasın Ertan Hocam. Saygılar.Eline saglik Ahmet ustam
Tespitlerin çok doğru Ertan Hocam. Ben aynı zamanda Korg Pa800 kullanıcısıyım. Pa800 modelinde sample ses hangi ses için hazırlandı ise o ses üzerinden çalmak gerekiyor. Transpoze ile farklı sesten çalınırsa orjinal sesin havasını vermiyor. Genelde sample hazırlayan üstatlar zaten en sık kullanılan seslere göre bu sample ları düzenliyorlar. Dolaysıyla kullanıcılarında bunlardan verim alabilmesi için çaldıkları notaya uygun sample sesleri tercih etmeleri gerekiyor.Ahmet ustam dinledigim kadar solo sesler orgun kendi fabrika soundlari sanirim söylememin sebebi bunu cogu kez kendimde fark ediyorum orjinal sesler daha net kulaga geliyor ritimlerde öyle sanirim kayit esnasinda parameterler tam isabet ile kayit oluyor
Söyle anlatmak istiyorum setlerdeki kayit edilen sampel seslerin cogu sanki tam isabetli degil veyada söyle olmus olabilir diye düsünyorum kayit esnasinda sampel sesler misal sol notadan kayit edilmis ise o nota üzerinde tam net ses alabiliniyor bunu tüm notalara ayarlaniyor ama sol dan kayit ediliyorsa iste ozaman baze seslerde transpoze olayinda sorun yasaniyor ama orjinal seslerde bu gibi sorun yasanmiyor
senin videona gelince sesler ve ritim tane tane kulaklarida yormuyor tekrardan parmaklarina saglik