Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Arkadaşim ne sesi sende ketronun ses karti mi var snd leri neyle aciyorsun cok merak ediyorum iki tane efekt veriorsunuz ses yaptim diyorsunuz bari sesleri editledim deyin ne seti ne yazdiginizin farkindamiisiniz ....bi video atinda gorelim nasil ses yapiorsnuz once akor basmasini ogrenin de ondan sonra ses yaptim die yazin!....UYARI:LÜTFEN KİŞİLERİN HER TÜRLÜ PAYLAŞIMINA SAYGI DUYALIM!!!ÜSLÜP KONUSUNDA SİZİ UYARMAM GEREKİYOR,,ÇÜNKÜ KARŞINIZDAKİ ÜYENİN DİREK OLARAK KİŞİLİK,BİLGİ,DENEYİM,BİRİKİM GİBİ ÖZELLİKLERİNİ HAKKINDA YORUM YAPILMASI; TÜM FORUM ÜYELERİNİN TRAKYAMÜZİK TE GÖRMEK İSTEDİĞİ SONŞEY...HERKESE SAYGILARIMLA....
Arkadaşim ne sesi sende ketronun ses karti mi var snd leri neyle aciyorsun cok merak ediyorum iki tane efekt veriorsunuz ses yaptim diyorsunuz bari sesleri editledim deyin ne seti ne yazdiginizin farkindamiisiniz ....bi video atinda gorelim nasil ses yapiorsnuz once akor basmasini ogrenin de ondan sonra ses yaptim die yazin!....
UYARI:
LÜTFEN KİŞİLERİN HER TÜRLÜ PAYLAŞIMINA SAYGI DUYALIM!!!
ÜSLÜP KONUSUNDA SİZİ UYARMAM GEREKİYOR,,
ÇÜNKÜ KARŞINIZDAKİ ÜYENİN DİREK OLARAK KİŞİLİK,BİLGİ,DENEYİM,BİRİKİM GİBİ ÖZELLİKLERİNİ HAKKINDA YORUM YAPILMASI; TÜM FORUM ÜYELERİNİN TRAKYAMÜZİK TE GÖRMEK İSTEDİĞİ SONŞEY...
HERKESE SAYGILARIMLA....