Ketron xd9 Set Yardım

RaPoRSuZ

Co Admin
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa3X
merhaba arkadaşlar kendi cıhazım arızalı oldugu için yaklaşık 1 hafta ketron xd9 kullanacagım bugun ilk prgramı yaptım ama ustunde toplam 10 ritim mevcut cogu ritimler eksik siz den ricam bana full ritim seslerden oluşan bir set lazım ayrıca bu seti nasıl orga yuklerim yardımlarınızı bekliyorum selamlar

teşekkurler nejat abi birde sanırım org 8mb buu 500 ritimi yuklenirmi orga :)

slm introları silersen 80 kadar ritm alır erso 8 mb lık setti sanırsam ersonun ritmlerini yükleye bilirsin

Ketron XD9 8Mb seti ve yüklenmesi

Arkadaşım 8mblik erso setin ritim ve user sesleri.yükleme işlemi ise oldukça basit.dosyaları indirdikten sonra diskete yükle.Org'a ritim disketini tak.Disk butonuna bas.ritimleri-Value+ butonlarıyla yürütürsün.F10 (Select)ile bütün ritimleri işaretle.F2 Load butonu sonra F9(Automatic) butonuna bas ritimler otomatik olarak yüklenir.Sesler için ise bu işemi dosyaları tek tek yükleyerek yapacaksın.+-value User.usv,F10,F2ye basacaksın.

Ekli dosyalar

• ersin eren set.xd9.zip
    507.6 KB · Görünümler: 502
  • Erso-ses.rar
    6.7 KB · Görünümler: 332
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ketron xd9 Set Yardım

teşekürleer

disketteki ritimleri yüklemek için disk load yapıyoruz tane tane ritim seçmek için value +/- tuşundan yardım alıyoruz tüm ritimlerin hepsini seçmek için + ve - ye aynı anda basıyoruz silmek için left kontrol page delete yapıyorsun önüne ritim listesi çıkacak istediklerini select yapar silersin yada left control page patt edit part clear yaparak sadece seçili ritimi silebilirsin 500 adet ritimle uğraşma bende 8mb + 16mb + 32 mb set ritimleri mevcut seçme olarak 500 adet ritimin hepsi karma olmuş yani kimi plus un kimi 16mb ın kimi eski setin oldugu için seçmen lazım buda yorucu iştir ama bana istediğin ritimleri söyle lazım olanı sana direk seçme yapıp gönderebilirim? saygılar

السلام عليكم