Ketron XD9 plus4 çıkmıştır....

Mürhen

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland EA7,Roland G-600
Ketron Plus4 Ritim ve seslerini TÜNEL Müzikten temin edebilirsiniz.Fiyat:100ytl
Galipdede Cad. No:14/B Tünel-İSTANBUL Tel(0212 249 71 58)

eline saglik ustat ketroncular icin guzel haber.tesekkurler.

arkadaşlar 100 tl ye ankaradakiler ne yapacak şayet ben alsam 16 disketi yayınlarım herkez paylaşsın diye adamlara bak ya hem xd9 unut sonra yalandan bişeyler yap saonra para iste ne kadar ayıp ticaret bumu cenabı allaha haval ediyorum çok kişinin bedd uuası var tünel müzik allah sizintünelinizi girişini bir kapar açamazsınız bir daha alan arkadaşlar hemen paylaşşsın bunlar para kazanmasın

Tünel müziğin vermiş olduğu cevap: 'İstanbul dışında olan arkadaşlar orgu gönderebilirler ve ya ses boardını sökerek gönderebilirler.'

Fırat arkadaşım sen bu sete sahip olmak istemiyor olabilirsin.Plus 4 sete sahip olmak isteyen arkadaşlarımız muhakkak olacaktır.lütfen seti denemeden ve incelemeden,caydırıcı ,tahrik edici yazılar yazmayınız.ortada bir emek var.Tunel müzik Plus1,Plus2,Plus3 seti ücretsiz olarak internet sitesinde paylaşmış ve mağazasında Ketron kullanıcılarının ses boardlarına yüklemiştir.Bu setlerdeki eksikler Plus4te giderilmeye çalışılmıştır.Tünel müzik XD9u unutsaydı.Plus4 çıkmazdı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bakıyorumda herkez haklı aslında tünel unuttu şimdide para istiyo emeğin bedeli olmaz ama 100 tl bana cok gibi geldi.. Tünel müzik şimdi ilgilneiyo gibi ama ilerisine bakıcaz böyle parayla devam ederlerse kendileri bilirler

Tünel müzik ne yazıkki bizi baştan aşağı yanlış anladı. Biz dedik tamam kardeş set tyapsınlar parayla alırız ama SET dedik yine ayni şeyler bize sordular nasıl yapalım diye söyledik AMA SÖYLEDİKLERİMİZE bakılmadı gözardı edildi.

tünelmüzik xd9 u hiç düşünmedi ki unutsun bu sette sadece mavilim zurna var o kadar bu mu farklılık eğer farklı olsaydı set emin olun herkez 250 lira bile verirsi sağlam bi set için

mürhen tünel sana paramı verdi avukatlıga soyunmuşsun

mürhen tünel sana paramı verdi avukatlıga soyunmuşsun ..degişiklik ne var mavilim zurnadan başka söyle hadii onuda tam degil kırpmışlar yarım yamalak