Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ketron xd9 a usb taktımYaa arkadaşlar gerçekten ben ketronun hiçbir orgunda usb görmedim. Belkide vardıda benim dikkatimi çekmedi ama ben gördüğümü pek hatırlamıyorum. Neden ketron bazı konularda bu kadar pasif kalıyor anlamış değilim. Millet daha sx3000 e nevale ararken adamlar audyayı icat ettiler. Ettiler tamamda inşallah buda xd9 gibi garip kalmaz. Orgları üretip üretip öksüz çocuk gibi o tarafa bu tarafa atmanın ne manası var. Ben bile o kadar nevale arayan ve paylaşan biri olmadığım halde ben bile bazen şaşırıyorum ki bunlara çok ihtiyaç duyan müzisyenlerimiz ne yapsın. Yazık değilmi
Cevap: ketron xd9 a usb taktım
Yaa arkadaşlar gerçekten ben ketronun hiçbir orgunda usb görmedim. Belkide vardıda benim dikkatimi çekmedi ama ben gördüğümü pek hatırlamıyorum. Neden ketron bazı konularda bu kadar pasif kalıyor anlamış değilim. Millet daha sx3000 e nevale ararken adamlar audyayı icat ettiler. Ettiler tamamda inşallah buda xd9 gibi garip kalmaz. Orgları üretip üretip öksüz çocuk gibi o tarafa bu tarafa atmanın ne manası var. Ben bile o kadar nevale arayan ve paylaşan biri olmadığım halde ben bile bazen şaşırıyorum ki bunlara çok ihtiyaç duyan müzisyenlerimiz ne yapsın. Yazık değilmi