Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron xd9 2014 taşkın setÇok güzel bir haber, umarım kısa sürede sonuçlanır. Bu arada nasıl bir tesadüftür ki, dün bir xd9 denk geldi ve aldım.. Taşkın Hocaya burdan selamlar, alete başka ne eklenir diye düşünüyorum fakat sesler şu haliyle bile çok doyurucu. Nacizane isteğim, M3 zurna tipi bir zurna, daha güncel bir klarnet ve yeni plus 4 kitleri ile yazılmış ritimler..Saygı ve SevgilerimleMurat KOÇ
Cevap: Ketron xd9 2014 taşkın set
Çok güzel bir haber, umarım kısa sürede sonuçlanır. Bu arada nasıl bir tesadüftür ki, dün bir xd9 denk geldi ve aldım.. Taşkın Hocaya burdan selamlar, alete başka ne eklenir diye düşünüyorum fakat sesler şu haliyle bile çok doyurucu. Nacizane isteğim, M3 zurna tipi bir zurna, daha güncel bir klarnet ve yeni plus 4 kitleri ile yazılmış ritimler..
Saygı ve Sevgilerimle
Murat KOÇ