Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron xd9 16mb plus4 DOSTUM DOSTUM altyapıArkadaşlar merhaba.Ben bu klavyeyi 7 senedir kullanıyorum.Burada sadece orgun performansını kendimce sunmaya çalışıyorum.Bu sitede herkes amatörce birşey paylaşıyor.bende paylaşıyorum.Fakat ciddi olan en iyisini paylaşıyorum.Burda orgu övmek haddim değil.Ama şu gerçekki orgun temel yapısı herhalde dinleyince anlaşılıyordur.Gene söylüyorum sizlerde yaptığınız çalışmaların eniyisini burda paylaşın ki lafla değil dinleyerek olsun.saygılarımlaBuyrun bir çalışma daha sunmak isterimZippyshare.com - Ketron xd9beyaz giyme by sultanahmet.mp3
Cevap: Ketron xd9 16mb plus4 DOSTUM DOSTUM altyapı
Arkadaşlar merhaba.Ben bu klavyeyi 7 senedir kullanıyorum.Burada sadece orgun performansını kendimce sunmaya çalışıyorum.Bu sitede herkes amatörce birşey paylaşıyor.bende paylaşıyorum.Fakat ciddi olan en iyisini paylaşıyorum.Burda orgu övmek haddim değil.Ama şu gerçekki orgun temel yapısı herhalde dinleyince anlaşılıyordur.Gene söylüyorum sizlerde yaptığınız çalışmaların eniyisini burda paylaşın ki lafla değil dinleyerek olsun.
saygılarımla
Buyrun bir çalışma daha sunmak isterim
Zippyshare.com - Ketron xd9beyaz giyme by sultanahmet.mp3