Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron X1 8mbl full SETşuan 16 mb lik set yükledimm ve kullanıyorum denemek için. Bu seferde şöle bir sorun oldu. İlk basta yüklüyurum snd lerın hepsını ritimleri falan. Gayet iyi hersey yerli yerınde. Fakata orgu kapatıp acıyorum rıtımler bozuk bozuk calsıyo ve yenıden snd lerı atmak zounda kalıyorum. Ama aleti ılk acıtımda zaten kendısı yukluyor neden ben soradan atmak zounda kalıyorum.Acaba snd lerın bır kısmını almıyormu.
Cevap: Ketron X1 8mbl full SET
şuan 16 mb lik set yükledimm ve kullanıyorum denemek için. Bu seferde şöle bir sorun oldu. İlk basta yüklüyurum snd lerın hepsını ritimleri falan. Gayet iyi hersey yerli yerınde. Fakata orgu kapatıp acıyorum rıtımler bozuk bozuk calsıyo ve yenıden snd lerı atmak zounda kalıyorum. Ama aleti ılk acıtımda zaten kendısı yukluyor neden ben soradan atmak zounda kalıyorum.Acaba snd lerın bır kısmını almıyormu.