Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron ve korgBende ketron kullanıyorum ve xd9 umu inşallah ilerde satmayı düşünüyorum. Eğer müşteri memnuniyeti iyi olursa bizde korga geçicez gibi görünüyoru. Pa3x ve 2x i takip ediyorum. Ben bu işte çok yeni olmama rağmen ben bile eksikliği hissediyorum. Ketron sound kalitesi olarak bazı noktalarda neredeeys erişilmez olmasına rağmen bu kadar müşterilerini kendinden nasıl bıktırıyor anlamışda değilim. Heralde ketron bazı piyanistlerimizin içinde sadece bir ukde ve küçük bir heyecan olarak kalacak.
Cevap: Ketron ve korg
Bende ketron kullanıyorum ve xd9 umu inşallah ilerde satmayı düşünüyorum. Eğer müşteri memnuniyeti iyi olursa bizde korga geçicez gibi görünüyoru. Pa3x ve 2x i takip ediyorum. Ben bu işte çok yeni olmama rağmen ben bile eksikliği hissediyorum. Ketron sound kalitesi olarak bazı noktalarda neredeeys erişilmez olmasına rağmen bu kadar müşterilerini kendinden nasıl bıktırıyor anlamışda değilim. Heralde ketron bazı piyanistlerimizin içinde sadece bir ukde ve küçük bir heyecan olarak kalacak.