Konuya cevap cer

Cevap: ketron sx3000

Arkadaşlar ben yıllarca pa80 kullandım,daha sonrada sırf merak için ketron sx3000 aldım,inanın ketron aldığıma verdiğim paraya pişman oldum,bir kaç sene önce 2.700 e aldığım ketronu daha yeni geçenlerde sattım.inanın l.000 TL.nin üzerinde zarar ederek sattım.kesinlikle alet beş para etmez.tamam sağlamlık olarak diyecek laf yok,çelik kasa,ağır ve sağlam tuşlar ama alet hiç pratik değil,en azından alete ritm tekerleği bile koymamışlar,ayrıca korgta ritimlerin ismi ahmet,mehmet,ayşe olsun,48 tane ritmi bir seferde yükleyebiliyorsun,hemde bir dakikadan kısa bir süre içinde ama ketronun ritimlerinin sonunda mutlaka PAT. diye yazması lazım yoksa alet yüklemiyor,ayrıca ritmleri tek tek yüklüyorsun tam bir çin işkencesi,ayrıca aleti sample atamıyorsun çünkü alet kapalı,sırf bu tünel müziğin yüzünden,inan doğru dürüst şıkır şıkır düğün yapacak ritimleri bulman mümkün değil,oturup kendin yazman lazım.sonra alet çok ağır,taşınacak gibi değil.sonra korgun işletim sistemi çöktüğünde işletim sistemini yüklemek sadece 5 dakikalık iş,oysa ketronda Allah korusun tam 1 saatiden fazla zamamını  alıyor,tam 32 tane disket gerekiyor,yüklemek tam bir çin işkencesi,eğer program sırasında işletim sistemi çöktüyse geçmiş olsun,artık programı kapat çık ve git,çünkü kimse seni bir saatten fazla sürecek işletim sistemi yüklemeni beklemez.Keza sesler berbat.doğru dürüst bir elektro bağlama,lesli bağlama,zurna sesi yok,nitekim pa s80 le sx3000 i satarak pa 800 aldım,inanırmısın oh be dedim nihayet org işte bu,nevalesi kıyamet gibi,sesleri olağanüstü,ritimleri şıkır şıkır,ketrona sakın ama sakın girmeyin,benim yaptığım hatayı yapmayın arkadaşlar

Geri