Ketron SX3000 "Stand by me" demo...

Cevap: Ketron SX3000 "Stand by me" demo...

çok güzel olmuş fakat sx3000 de bu şarkının orinal ritimi vardı onunla çalsaydın keşke youtubede ketron sd5 demosunda jork kochan diye birisi çalıyor dediğim ritimle bu şarkıyı

çok güzel olmuş fakat sx3000 de bu şarkının orinal ritimi vardı onunla çalsaydın keşke youtubede ketron sd5 demosunda jork kochan diye birisi çalıyor dediğim ritimle bu şarkıyı

Selâmlar...

Bu ritmi duyunca hemen atladım hocam ; ritmi gerek bateriler gerekse gitarlar açısından çok beğendim.Cihazdaki en güzel ritimlerden bence... :D

Emeklerine sağlık Bahri çok güzel olmuş hele o stringslerin girdiği yer bayılıyorum oraya ..Selamlar...

Emeklerine sağlık Bahri çok güzel olmuş hele o stringslerin girdiği yer bayılıyorum oraya ..Selamlar...

Merhaba Murat...

Çok teşekkür ederim...

Bu demo biraz aceleye geldi ama şimdilik yapacak birşey yok :(

Epey sıkılmıştım ve de stres basmıştı ; o kısa müddet beni epey bir rahatlattı...

Strings dedin de: aslında "Wonderful tonight"ı çalıyordum ; sonra bir baktım ki , senin de bahsetmiş olduğun o "strings"li bölümü çalıyorum.Dedim ,"bu şarkı hangi şarkıydı acaba?" Sonra jeton düştü ve bu demoyu hazırladım.Demek oluyor ki , şarkının o bölümü asıl can alıcı noktası...

Selâmlar , sevgiler...

ellerine sağlık eyeofthetiger79.çok güzel bir çalışma olmuş.

ustaların elinde ketron bir başka..teşekürler

harika olmuş, gitar akorları ritimler e zaten çalış da mükemmel olunca ortaya güzel bir şey çıkıyor...

harika olmuş, gitar akorları ritimler e zaten çalış da mükemmel olunca ortaya güzel bir şey çıkıyor...

Merhaba...

Üstün körü hazırlanmış bir demo diyebilirim ancak beğendiğinize sevindim ; çok teşekkürler...

Müthiş bir AUDYA takıntısı var bende ; umarım yakın bir zamanda bu demoları tekrar AUDYA ile yapıp sizlerle paylaşabilirim...

Selâmlar...