Ketron sx3000 "Adagio-Instrumental" demo...

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Merhabalar...

Bu parça aslında bir klâsik müzik eseri ; Ancak bu şarkıyı "Lara Fabian"dan dinleyince çok beğenmiştim ; bilenler bilir "çok harika bir şarkıdır"...

İnternette enstrümantal versiyonları bir hayli fazla...

Ben de enstrümantal olarak icra etmeye çalıştım bu şarkıyı...

(Her ne kadar kullandığım elektro gitar sesini pek beğenmesem de...) :)

Umarım beğenirsiniz...

Link : Zippyshare.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ketron sx3000 "Adagio-Instrumental" demo...

Romantik parçayı real time de gayet iyi çalmışsınız....

Romantik parçayı real time de gayet iyi çalmışsınız....

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Mustafa Bey ; sağolun...

Benim tüm performanslarım "real time"dir ; doğru.Bu sebeple bazı hata ve eksikler olmuyor değil.Bu durumu kabaca anlatacak olursak: "kabak gibi sırıtıyorlar ve de kulağı tırmalıyorlar" :)

Saygılar , sevgiler...

Çok güzel dostum çok iyi kulağın var ve bastığın akor/notalar hiç sırıtmıyor..Bir görüş bu parçayı elektro gitar ile yorumlamışsın bence çok güzel olmuş ama gitara burada bol efekt vermeliydin kararında bir reverb ve bol miktarda stereo delay :)

Merhaba... :)

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Ama haklısın sevgili Murat ; aslında önerini düşündüm ; bir de baktım ki zaten kullandığım seste bu efektler aktif :)

Cihazı da çok iyi tanımıyorum aslında ; efekt bölümündekiler eğer bu kadarıyla kısıtlıysa malesef çok yeterli değil."LEAD EFFECT" bölümünden başka bir yerde bu efektler ve daha fazlasını verebildiğimiz neresi var ; yada var mı? "SX3000" i iyi bilenler beni aydınlatırsa sevinirim...

Parçayı çalarken : "şimdi elimde Juno Di olsaydı bu gitarlar böyle mi olurdu?" demedim değil...

Herşeyi geçtim,çok kaliteli bir parça ; bir ruhu var (bence)

Selâmlar...

Bahri bence efektler daha artırılabilir bu kadar az duyuluyor olması mümkün değil..

Or700 ile basit bir gitar sesi efekti uyguladım sanırım fikir verecektir..

Ekli dosyalar

• deneme.mp3
    951 KB · Görünümler: 233

Bahri bence efektler daha artırılabilir bu kadar az duyuluyor olması mümkün değil..

Or700 ile basit bir gitar sesi efekti uyguladım sanırım fikir verecektir..

Merhabalar...

Çok teşekkürler dostum.Demek istediğini anlıyorum da şu cihazı biraz karıştırmam lâzım ; nerde bu efektler? :confused:

Ahhh Junom Ahhh :mad:

Selâmlar...

çok sevdiğim harika bir parça.ve çok güzel icra etmişsin eyeofthetiger79.tebrikler.ellerine sağlık.

sevdiğim parçalardan biridir.ellerine sağlık arkadaşım güzelde icra etmişssin

çok sevdiğim harika bir parça.ve çok güzel icra etmişsin eyeofthetiger79.tebrikler.ellerine sağlık.

Ben teşekkür ederim...

Size katılıyorum , harika bir parça...Enstrümantal versiyonlarını ve de "Lâra Fabian"dan bu şarkıyı dinlemiş olanlar bilir ; şarkı bu versiyonlarda üç farklı akor dizilimi ile seyrediyor.Bu , insanı biraz zorlasa da doğru akorları basmak şart ; yoksa kulağı acayip tırmalıyor ve o ruhu da vermiyor.Umarım , şarkının sahip olduğu o ruhu bir nebze de olsa verebilmişimdir...

Selâmlar ve sevgiler...