- Web sitesi
- erzenirum.blogspot.com
- Enst.
- ketron xd9
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
ketron sd1 mi sx3000 mi?arasındaki benzer ve farklılıkları bilen varsa paylaşsın...aynı tr ritimleri okuyorlar mı?şimdiden teşekkürler.k.mustafa abi bilir bi zamanlar sd1 vardı.abi duy sesimi...
Sonraki yıllarda tünel müzik pitch bendri bize uyarladı. SD1 in Vocaderi, hardiski sabit. 76 tuş. rom seside 3000 den biraz daha hacimlidir.sd1 sx3000 den daha önce çıkmış bir model batı ritimleri sesleri sx3000 ile tamamen aynı fakat sd1 e kendiniz sample ses yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum o bakımdan sx3000 den daha iyi bence bir tek pitch bendr sıkıntısı var yukarı aşağı
Sonraki yıllarda tünel müzik pitch bendri bize uyarladı. SD1 in Vocaderi, hardiski sabit. 76 tuş. rom seside 3000 den biraz daha hacimlidir.
1992 yılında solton MS5 95 de MS 50 ve daha sonra MS60, 2 sene sonra MS100 2001 de SD1 modellerini kullandım. 1995 yılında üretilen MS60 modelinin üretimi halen sürmektedir. Müzik tarzıma en yakın klavye markasıdır. Audya almaktan çekindiğimden arayışlarım sürmektedir.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim abi sen ketronu baya iyi biliyorsun.