Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ketron programlanır pedal board yapımı,aynen katılıyorum. çok darbukalı ritim bayıyor. biraz popa yakın olmalı diye düşünoyorum. yalnız ketronda kaşık ve zil sesi zayıf ondan dolayı biraz kısıtlıyor farklı ritim yazmayı. yaza doğru heralde ketronun plus5i çıkacak. ozaman heralde sen daha bomba şeyler yaparsın abi. daha süper şeyler yapabileceğini düşünüyorum ozaman.benimki plus3 plus4 nasıl hep merak ediyorum.
Cevap: ketron programlanır pedal board yapımı,
aynen katılıyorum. çok darbukalı ritim bayıyor. biraz popa yakın olmalı diye düşünoyorum. yalnız ketronda kaşık ve zil sesi zayıf ondan dolayı biraz kısıtlıyor farklı ritim yazmayı. yaza doğru heralde ketronun plus5i çıkacak. ozaman heralde sen daha bomba şeyler yaparsın abi. daha süper şeyler yapabileceğini düşünüyorum ozaman.benimki plus3 plus4 nasıl hep merak ediyorum.