Ketron Audyanın Bir özelliği-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Bana enteresan geldi. Mp3 çü 4 e bölüp 4 akompanye bölümüne yüklemişler.Korgun padlerine yüklemesi gibi.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PPEFNwut6IM]YouTube - KETRON AUDYA-KEY TUNE DEMO[/ame]

Cevap: Ketron Audyanın Bir özelliği-keşanlı mustafa

zamanla bütün numaraları çıkacak

okan09okan09

Moderatör tarafında düzenlendi:

bir orgun soundunun gerçek orkestra sounduna benzemesinde en büyük rol ritim ve akompanyadaki drum kitler ve gitarların diye düşünüyorum audyada buna önem verdikleri için kaliteli

Audyaya ses olarak diyecek hiç bir şey yok. Harika....Problem aletin işletim sisteminin halen oturmaması.....

okan09okan09

youtubede tyros4 ve tyros3 ün aynı seslerinin birbiriyle karşılaştırmasını gösteren videolar var 3 ile 4 arasında resmen uçurum var seslerde. tyros4 bence şu anda pa3x audya5 arasında en iyisi diye düşünüyorum

youtubede tyros4 ve tyros3 ün aynı seslerinin birbiriyle karşılaştırmasını gösteren videolar var 3 ile 4 arasında resmen uçurum var seslerde. tyros4 bence şu anda pa3x audya5 arasında en iyisi diye düşünüyorum
size katılıyorum. Audyanın sesleride iyi benzetilmiştir. Ama efekt-equlayzer ve yazılım olarak yamahayla kıyas görecek teknolojiye sahip değil. USB 2 yi montajlayamadılar Audyaya. Yamaha da Audyadan dolayı sıkıştığı anda tyros 3 den 4 e geçti. Korgda yeni bir alet çıkaracak ama tanıttıklarına pişman oldular. Bizden başka beğenen çıkmadı ses ve ritimleri....3 senedir ne yapmışlar....Yamaha istesin 1 ay sonra çok farklı bir aleti hemen sunacak kapasitede. CVP 509 dan aktarırlar bir kaç ses ve özellik...

Esas Roland Bk-7m in özelliklerini takip edin. 1000 dolara neler yapıyor ....

size katılıyorum. Audyanın sesleride iyi benzetilmiştir. Ama efekt-equlayzer ve yazılım olarak yamahayla kıyas görecek teknolojiye sahip değil. USB 2 yi montajlayamadılar Audyaya. Yamaha da Audyadan dolayı sıkıştığı anda tyros 3 den 4 e geçti. Korgda yeni bir alet çıkaracak ama tanıttıklarına pişman oldular. Bizden başka beğenen çıkmadı ses ve ritimleri....3 senedir ne yapmışlar....Yamaha istesin 1 ay sonra çok farklı bir aleti hemen sunacak kapasitede. CVP 509 dan aktarırlar bir kaç ses ve özellik...

Esas Roland Bk-7m in özelliklerini takip edin. 1000 dolara neler yapıyor ....
audya da USB 2.0 var yanlış biliyorsun !

audya da USB 2.0 var yanlış biliyorsun !

Audya problemi con il driver usb,Tastiere,arranger,ketron,audya, ... tarih 15/7/2010

Ei modello vecchio o il nuovo ?
Ovviamente sai che i vecchi modelli Audya dispongono di porte USB 1.1....
emo

E' il modello vecchio,aggiornato alla 4.1a.Ma non ho problemi con usb 1.1 è la to host che non va.

anche l'audya 5 e 3 hanno l'usb 1.1

size italyan siteden konuya ilişkin diyaloğu ekledim 1.1 olduğuna dair. Sizin 2,0 olduğuna dair delilinizi merak ediyorum.