Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron Audya-Sürpriz bir nostalji demo...Dostum merhaba.Cevap için teşekkür ederim.Yakın yerler oluverse hemen çıkar gelirim de malesef uzağız ; çalışan insanlarız da.Malesef şu an şartlar elvermiyor.İleride inşallah tanışırız.Şahsen ben sizler gibi dostlar edindiğim için çok minnettarım.Sizlere ve de bu güzel foruma emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.Murat Hocam'a da çok teşekkür ederim.Benim sağ kulak problemli ; çok fena bir çınlama sorunum var yıllardır ; sanırım sizin çınlatma arada gümbürtüye gitti. Selâmlar...Merhaba.Cevabınız için çok teşekkür ederim.Tespitiniz doğru.Gitarları biraz daha öne çekmek istemiştim ; o yüzden , bunu yaparken ölçü birazcık kaçmış olabilir. Selâmlar...
Cevap: Ketron Audya-Sürpriz bir nostalji demo...
Dostum merhaba.
Cevap için teşekkür ederim.Yakın yerler oluverse hemen çıkar gelirim de malesef uzağız ; çalışan insanlarız da.Malesef şu an şartlar elvermiyor.İleride inşallah tanışırız.Şahsen ben sizler gibi dostlar edindiğim için çok minnettarım.Sizlere ve de bu güzel foruma emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
Murat Hocam'a da çok teşekkür ederim.Benim sağ kulak problemli ; çok fena bir çınlama sorunum var yıllardır ; sanırım sizin çınlatma arada gümbürtüye gitti.
Selâmlar...
Merhaba.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Tespitiniz doğru.Gitarları biraz daha öne çekmek istemiştim ; o yüzden , bunu yaparken ölçü birazcık kaçmış olabilir.