Cevap: Ketron Audya 5 lerin 2.el fiyatları baya düştü!!
yanlış bilgileri düzeltelim...
cihazda sampler özelliği vardır sample atılabilir kullanıcıya açıktır..
ram üzerinde 64 mb takılı gelir + 128 mb sonradan eklenerek 192 mb a çıkarılabilir..
4 yıldır kullanıyorum ritm takılması ,taklası görmedim.gören varsa ;yanlış kesilmiş looplar yüzünden görüyordur...
batı çalanlar için alternatifi olmayan bir cihazdır
Türkiyede desteği yoktur doğru!!ama Ketron İtalya her sene usb updateler ile cihaza sayısız loop ritm çıkarmıştır..Tünel müzik de iyi niyetle çalışmalara başlamış bazı sebeplerden maalesef sonunu getirememiştir..yinede 16 adet davul seti ve onlarca türk sesini hazırlamıştır.. ben bunları sitede paylaştım kısacası şu anda türk müziği sorunuda yoktur...
Kullanıcıya çok açıktır..loop desteği hiç bir cihazda ketrondaki kadar kullanıcıya açık değildir.sample yazılabilir,ses editlenebilir...
cihazın yeteneği kullananın potansiyeli kadardır!!
ben 76 tuş Audyayı 4000 euro ödeyerek Türkiyeye gelen ilk cihazı aldım..hiç bir cihazımıda bir gün satıp zarar edermiyim diye almadım..orglarımız bizim tezgahlarımızdır..verdiğim parayı fazlasıyla hakederek bana ödediğimden çok fazlasını zaten kazandırıyor..günü geldiğinde kaç para ederse satarım yeni modelini alırım...
cihazın bu rakamlara düşmesi almayı düşünen arkadaşlar için gerçekten bir fırsat....