Kararsız kaldım

• Konbuyu başlatan arlirap
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K

arlirap

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
slm arkadaşlar yeni orga başlıyacam ama kafamda çeliştiğim sorular olacak
Roland BK-5 mı yoksa KORG PA 500 diğeride yamaha a1000 lütfen bana yardım edin

Cevap: Kararsız kaldım

her iki aletide bk 5 ve pa500 demolarni dinle veya imkanin varsa birebir basina gec incele oyle kara ver benim tavsiyem bk 5

Serbest KonuLar bölümüne taşındı.

bk5 yada pa500 alsan pişman olmazsın 2 orgda güzel a 1000 ni direk eledim.

bk5 le pa500 arasında kaldıysan abi ben pa500 ü tek geçerim

bunlar arasinda ses kalitesi bakimindan Bk5 sahane ses kalitesine sahip bi alet fiyatina gore ama istersen pa600 modelinede bir bak daha piyasada yok ama bekleyebilirsen onuda alabilirsin ... ancak bk5 in ses kalitesi ondanda iyi :)

a1000tr kendi üzerindeki hoparlörden güzel gelir diğer cihazlardan ama tesisata girince aleti bu ne ya dedirtir insana, benim görüşüm pa500 al..

Uzak ara pa500tr. Cok keyif aliyorum demolarimi yaparken

BENDE PA500TR DİYORUM AMA V2PLUS UN ALTYAPISI DAHA SAĞLAM ACOMPLAR YANİ PA500TRDEDE DARBUKALAR SAĞLAM ve KULLANIMI PRATIK

Bende pa500tr var. Sesleri rx teknolojili ve 128 bit.
Eğer midi yazacaksan workstation klavye tavsiye ederim (a1000) Canlı performans çalacaksan aranjör klavye almanı tavsiye ederim. Korg pa serisinin hepsi canlı performans için tasarlanmış aranger klavyelerdir. Workstationlar kadar rahat hareket edilemese de aranger serisiyle de midi yapılıyor.
Orglarla yapılan midiler seni yanıltmasın. Çalan kişi de önemli. Bilmeyen kişinin elinde pa3x, tyros rezil oluyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben senin adına karar veremem ancak sana tavsiyede bulunabilirim,korg pa500 alırsan biraz daha rahat edersin,kullanım açısından rahat ve kolaydır,ilerleyen zamanlarda değişiklik yapmak istersen senin kararındır,kullanacağın klavyede aranacak ilk özellik hızlı bir menü ve kolay erişim ayrıca set vs nevale dediğimiz olay,benim düşüncem bu yönde yinede karar senin,Allah kolaylık versin tüm müzisyen arkadaşlara