kalbenim için-fatih

Cevap: kalbenim için-fatih

ozlettin fatih gorunmuyodun yuregine saglik nerelerdesin diye bi parca okumustn yine paylasirmisin

illede arabesk,benim olmazsa olmazlardanim,yuregine saglik sozlerde biraz yanliklar var ama guzel olmus paylasimin icin tesekkurler.

her zamanki gibi harika bir çalışma.ellerine sesine sağlık kıbrıs-fatih.epeydir dinleyemiyorduk özledik sesini.daha sık bekliyoruz bu güzel paylaşımlarını.

tesk ederım inş bırlıkte olucaz arkadaslar bıraz sıkıntılar var babam rahatsız onun tedavısı ıle ılgılenıyorum 4 5 aydır burdan tum hastalara sıfalar dılıyorum...saygılar

Bu kadarmi guzel calinip yorumlanir be kardesim .

Herzamanki gibi harika bir performans ..!

Yuregine saglik helal olsun ..........saygilar

tesk ederım inş bırlıkte olucaz arkadaslar bıraz sıkıntılar var babam rahatsız onun tedavısı ıle ılgılenıyorum 4 5 aydır burdan tum hastalara sıfalar dılıyorum...saygılar

inşallah önemli bir şey değildir.büyük geçmiş olsun.acil şifalar dilerim sevgili babacığına.sağlık çok önemli kıbrıs-fatih.

allah yardımcın olsun saglıklı gunler dılerım.

cok cokk tesk edıyorumm arkadaslarrrr...hyrlı geceler..

agzına saglık her zamanki gibi harikasın sevgiyle kal her daim kardeşim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri