Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Kabin yapımı ve hoparlör seçimi hakkındahocam en önemli konu bu aslında müzisyenler için ama kimse yorum yapmamış millet orglar yayınlamakta kendini kırıyor ses sistemine gelince pazardaki limon satıcısı kadar bilgileri yok... bir çok müzisyen bu yazıyı okudu ama ya bilmediğinden ya da açıklama yapmak istemediğinden bişey yazmadı aha bak daha satışa sunulmamış bir pa 600 org için kaç kişi yazmış 50 kişi bak şimdi önden 42 yada 43 cm derinlik (arkaya doğru) 40 cm yükseklikte kullanacağın horn a göre önemli olan derinliktir hocam aldığın hoparlörler kaç wat bilmiyorum ama keşke kendin yapmasaydın her neyse olmuş bir kere tizlere gelince eğer tiz yakıyorsan çok aşırı peak veriyor senin power bu bir ikinciside crossower ın tweter a giden bas ve mid frekansları kesmiyordur yani senin tiz lere düşük frekanslarda gidiyordur (bas frekanslar) bu konuda bilgili olmadığınız belli kullandığınız malzemenin ve özellikle crosswer ın bu konuda önemi büyüktür saygılar eğer facebook kullanıyorsanız beni bu adresten ekleyebilirsiniz saygılar Çağan M Kovboy | Facebook
Cevap: Kabin yapımı ve hoparlör seçimi hakkında
hocam en önemli konu bu aslında müzisyenler için ama kimse yorum yapmamış millet orglar yayınlamakta kendini kırıyor ses sistemine gelince pazardaki limon satıcısı kadar bilgileri yok... bir çok müzisyen bu yazıyı okudu ama ya bilmediğinden ya da açıklama yapmak istemediğinden bişey yazmadı aha bak daha satışa sunulmamış bir pa 600 org için kaç kişi yazmış 50 kişi bak şimdi önden 42 yada 43 cm derinlik (arkaya doğru) 40 cm yükseklikte kullanacağın horn a göre önemli olan derinliktir hocam aldığın hoparlörler kaç wat bilmiyorum ama keşke kendin yapmasaydın her neyse olmuş bir kere tizlere gelince eğer tiz yakıyorsan çok aşırı peak veriyor senin power bu bir ikinciside crossower ın tweter a giden bas ve mid frekansları kesmiyordur yani senin tiz lere düşük frekanslarda gidiyordur (bas frekanslar) bu konuda bilgili olmadığınız belli kullandığınız malzemenin ve özellikle crosswer ın bu konuda önemi büyüktür saygılar eğer facebook kullanıyorsanız beni bu adresten ekleyebilirsiniz saygılar Çağan M Kovboy | Facebook