Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Juno D Hakkında Fikirleriniz?Öncelikle arkadaşlarla gittiğimiz stüdyoda bu klavyeyi pek çok kez kullandım benim kullandığım Limited Edition versiyonuydu daha fazla ses var yani. Çok süper bir alet değil malesef. Ama iddaalı sesler az da olsa var. Piyano sesi güzel, lead sesleri sıkıntılı gibi ama 1-2 tanesini beğenmiştim, yaylılar ise idare eder, pad sesleri de hoş. D-Beam kontrol özelliği de hoş baya ilginç şeyleri var. Ritimlerini deneyemedim fazla o konuda bişey diyemem. Bence seslere iyi efektler verirsen ve sesleri iyi tanırsan nerde kullancağını bilirsen gideri var o aletin hele ki 500 tl'ye alman çok iyi. Piyasada sıfır fiyatının 1100-1300 tl arası olduğunu söylemek isterim. Ayrıca bozuk tuşu da yaptırırsın çok bir maliyeti olmaz herhalde...
Cevap: Juno D Hakkında Fikirleriniz?
Öncelikle arkadaşlarla gittiğimiz stüdyoda bu klavyeyi pek çok kez kullandım benim kullandığım Limited Edition versiyonuydu daha fazla ses var yani. Çok süper bir alet değil malesef. Ama iddaalı sesler az da olsa var. Piyano sesi güzel, lead sesleri sıkıntılı gibi ama 1-2 tanesini beğenmiştim, yaylılar ise idare eder, pad sesleri de hoş. D-Beam kontrol özelliği de hoş baya ilginç şeyleri var. Ritimlerini deneyemedim fazla o konuda bişey diyemem. Bence seslere iyi efektler verirsen ve sesleri iyi tanırsan nerde kullancağını bilirsen gideri var o aletin hele ki 500 tl'ye alman çok iyi. Piyasada sıfır fiyatının 1100-1300 tl arası olduğunu söylemek isterim. Ayrıca bozuk tuşu da yaptırırsın çok bir maliyeti olmaz herhalde...