Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Jazz akorlar 1-8Değerli arkadaşlarım ilginiz beni daha da cesaretlendirdi...Bir çok arkadaşım göndermiş olduğu mail lerde bu akorların seslerini ve yerlerini henüz bilmediklerini belirtip bu konuda destek istediler...Ayrıca bizim kulağımıza daha yatkın çalışmalar da istediler...Ben de onların bu isteklerine katılarak bu çalışmalarıbaşta akorların seslerini yazarak ve kulağımıza yatkın armonik yürüyüşlere yer vererek (akor yapılarından taviz vermeden )küçük düzeltmeler yaptım... Çalışmaları en kısa zamanda siteye koyacağım...İstekler böyle olunca bende konu başlığını bütün müzik türlerini içine alan MODERN ARMONİ AKORLARI diye düzeltme ihtiyacı duydum...Bilgilerinize Arz Ederim...Sevgilerimle....(Bu çalışmalar için 6 ay düşünmüştüm...Süreyi daha da azaltmayı düşünüyorum...Lütfen Çalışalım!..)
Cevap: Jazz akorlar 1-8
Değerli arkadaşlarım ilginiz beni daha da cesaretlendirdi...Bir çok arkadaşım göndermiş olduğu mail lerde bu akorların seslerini ve yerlerini henüz bilmediklerini belirtip bu konuda destek istediler...Ayrıca bizim kulağımıza daha yatkın çalışmalar da istediler...Ben de onların bu isteklerine katılarak bu çalışmaları
başta akorların seslerini yazarak ve kulağımıza yatkın armonik yürüyüşlere yer vererek (akor yapılarından taviz vermeden )küçük düzeltmeler yaptım... Çalışmaları en kısa zamanda siteye koyacağım...İstekler böyle olunca bende konu başlığını bütün müzik türlerini içine alan MODERN ARMONİ AKORLARI diye düzeltme ihtiyacı duydum...Bilgilerinize Arz Ederim...Sevgilerimle....
(Bu çalışmalar için 6 ay düşünmüştüm...Süreyi daha da azaltmayı düşünüyorum...Lütfen Çalışalım!..)