- Enst.
- bağlama 4 ve 6 telli.....org,ud
sevgili kardeşlerim.elimden geldiğince tüm usb,ler için yazdığım,editlediğim,mixlediğim ritim ve sesleri,soundlarını vermeden sizlerle sıcağı sıcağına paylaştım.Daha sonra piyasada ki setlerden gerek yeni,gerek üzerlerini işleyerek yazdığım ritim ve seslerden erso,2011 adında bir set yayınladım.teşekkürler ki bir çok arkadaşımız faydalanıyor.ancak bana gelen e mail,lerde sürekli hocam şu usb,nin falanca updatesinin şu ritmini ve ya şu usb,nin performansını bana gönderirimisiniz diye yüzlerce istek,rica alıyorum.tek tekde cevap vermem imkansız.arkadaşlar bende tüm usb,ler mevcut ve kendime hazırladığım karma bir set ile çalışıyorum.hatta beraber çalışdığım arkadaşım dahi kendi setimi değil erso,2011 setimi kullanıyor.çünkü para ile alınmış bir seti herkes ile paylaşmak çok kötü bir olay.hatta en son aldığım usb için dahi yeni yazdığım yada editlediğim çalışmaları soundları olmadan arkadaşlar ile paylaşıyorum.Emek hırsızlığının hakkı ödenmez.bunu set hazırlayan arkadaşlar bilirler ne işkenceli bir iştir.teşekkürler ilginize.Sağlıcakla kalın.ersin