izmirden pa500tr aranıyor

cptdeniz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 600 QT
aranan cihaz bulunmuştur.. izmir bor müzikten sıfır pz500tr 1800tl nakite alınmıştır..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: izmirden pa500tr aranıyor

demek pa500 tr almaya karar verdin kardeş güzel seçim şimdiden hayırlı olsun ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

demek pa500 tr almaya verdin kardeş güzel seçim şimdiden hayırlı olsun ...
s650 yi verdim bugün bir süre almayacaktım ama eve gelipte cihazın yerini boş görünce tuhaf oldum duramayacaz cihazsız belli.. 600 leri söylüyor herkes de fiyatı beni aşar 500tr tatmin eder uzun bi dönem diye düşünüyorum.. aslında sıfırı ile 2.eli arasında pek fiyat farkı yok gibi ama yarın izmirde bor müziğe bakıcam belki sıfır bile alabilirim nasipse ilk korg um olacak pişman olmayız inşallah..nasip..

alışınca bir daha ayrılamazsın kardeşim korg tan hayırlısı olsun .

Bende 3 aylik sifir pa 500tr var...ama mersindeyim garanti fatura kutusu mevcut ...

Hayırlısı olsun usta. Aldıktan sonra cihazla ilgili değerlendirmeni (s650 ye kıyasla) paylaşırsan bana da yol gösterirsin.
Saygılar...

bugün izmir bor müzikten sıfır pa500tr 1800tl nakite alınmıştır...

Hayırlısı olsun usta. Aldıktan sonra cihazla ilgili değerlendirmeni (s650 ye kıyasla) paylaşırsan bana da yol gösterirsin.
Saygılar...

cihazı eve getirdim ama daha kurcalama fırsatım olmadı sadece ilk intiba olarak şunu söyleyebilirim s65o nin tuş kısımları pa500tr den daha kaliteli gibi onun haricinde kartal_123 daha net tespit yapabilir...

Saygılar...

kullanım pratikliği dokunmatik ekran nevale bolluğu ritim olarak pa500 tr s650 den çok üstün bir alet seslerde editlenince çok güzel şeyler çıkıyor ortaya tavsiye ederim .