Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
s650 yi verdim bugün bir süre almayacaktım ama eve gelipte cihazın yerini boş görünce tuhaf oldum duramayacaz cihazsız belli.. 600 leri söylüyor herkes de fiyatı beni aşar 500tr tatmin eder uzun bi dönem diye düşünüyorum.. aslında sıfırı ile 2.eli arasında pek fiyat farkı yok gibi ama yarın izmirde bor müziğe bakıcam belki sıfır bile alabilirim nasipse ilk korg um olacak pişman olmayız inşallah..nasip..demek pa500 tr almaya verdin kardeş güzel seçim şimdiden hayırlı olsun ...
teşekkür ederim ama ben görerek almak istiyorumBende 3 aylik sifir pa 500tr var...ama mersindeyim garanti fatura kutusu mevcut ...
Hayırlısı olsun usta. Aldıktan sonra cihazla ilgili değerlendirmeni (s650 ye kıyasla) paylaşırsan bana da yol gösterirsin.
Saygılar...
Hayırlısı olsun usta. Aldıktan sonra cihazla ilgili değerlendirmeni (s650 ye kıyasla) paylaşırsan bana da yol gösterirsin.
Saygılar...