Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: izmirde v1 i v2 ye çeviren kim var...?saol dostum ist olduğunu biliyorumda belki burda yetkilendirilmiş bir bayi tarafından yapılıyordur diye umut ettim nese burda kullananlardan biri beni 1-2 saat misafir edecek olan olursa müteşekkür ederim en azından bir çay içene kadar incelerdim... inş böle bir üstadım izmirden çıkar sorun değil klavyeyede dokunmasamda olur benim gibi hasas olan biri gibi , yakından dinlesemde görsemde yeter..
Cevap: izmirde v1 i v2 ye çeviren kim var...?
saol dostum ist olduğunu biliyorumda belki burda yetkilendirilmiş bir bayi tarafından yapılıyordur diye umut ettim nese burda kullananlardan biri beni 1-2 saat misafir edecek olan olursa müteşekkür ederim en azından bir çay içene kadar incelerdim... inş böle bir üstadım izmirden çıkar sorun değil klavyeyede dokunmasamda olur benim gibi hasas olan biri gibi , yakından dinlesemde görsemde yeter..