izmir de 2. el cihaz alım satımı yapan mağaza

cptdeniz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 600 QT
herkese iyi günler iyi forumlar.
izmirde 2. el cihaz alım satımı takası yapan müzik mağazası varmıdır? varsa nerelerdedir bilen ve tavsiye edecek olan olursa sevinerek gider elimdeki do-re çıkışlı sıfır ayarındaki 1.5-2 yıllık a300tr v2 yi verip üst model cihaz ile takas ederim.

Cevap: izmir de 2. el cihaz alım satımı yapan mağaza

bor müzik var sanırım daha da vardır usta en kolayı sahıbınden e gır org ilanlarına izmir aramasını seç sahıbındenmı magazadan mı sorusu var magazadan de kolay buursun

bor müzik var sanırım daha da vardır usta en kolayı sahıbınden e gır org ilanlarına izmir aramasını seç sahıbındenmı magazadan mı sorusu var magazadan de kolay buursun
bakıyorum oraya da bazen magaza oldugu halde şahsi ilan veren de oluyor izmirde çok fazla satılık ilanıda yok kafama uyabilecek..

bor müzik var benım bıldıgım google yaz kendı sıtesı var adresı bulursun ordan gıdıp bakarsın

1. onur çarsısı no 38 çankaya izmir yazıyor

Cankayaya in onur carsilarinin icinde olmasi lazim bir iki ama en guzeli elden alip elden satmak aman dikkat elden alislarda gidip bizzat alin Banka havalesi ile odeme yada kaparo vermeyin!

Cankayaya in onur carsilarinin icinde olmasi lazim bir iki ama en guzeli elden alip elden satmak aman dikkat elden alislarda gidip bizzat alin Banka havalesi ile odeme yada kaparo vermeyin!

aynen dediğin gibi kimseye güven kalmadı en güzeli görerek almak. bu nedenle bende gidip elimdekini verip yerine görerek bakarak test ederek cihaz almak 50-100 lira eksik fazla değer. bor müzik sitesini buldum baktım klavye kategorisinde fazla cihaz yok casio ağırlıklı 2.el den filan bahsedilmiyor.birkaç tane bu tarz iş yapan garanti yer olursa boşuna gitmemiş olurum malum aliağa izmir 60-80 km bi de arabayla gidicez org götür org getir..

aynen dediğin gibi kimseye güven kalmadı en güzeli görerek almak. bu nedenle bende gidip elimdekini verip yerine görerek bakarak test ederek cihaz almak 50-100 lira eksik fazla değer. bor müzik sitesini buldum baktım klavye kategorisinde fazla cihaz yok casio ağırlıklı 2.el den filan bahsedilmiyor.birkaç tane bu tarz iş yapan garanti yer olursa boşuna gitmemiş olurum malum aliağa izmir 60-80 km bi de arabayla gidicez org götür org getir..

çankaya onur iş hanında bor müzik alım-satım yapıyor siteye bakmayın gidin yerinde görün

Valla ben Aslen izmirliyim ama Yurtdisinda yasiyorum yoksa senin icin bir bakar haber ederdim suda olabilir Bor muzige telefon edip ellerinde ne oldugunu fiyatini vesaire onceden ogrenip ona gore hareket edebilirsiniz ;)

bor muzık cok meshur sahıbıde korg lara rıtm yazan cevo lakaplı cevdet kuruoba dır gıdn gorun her turlu cıhaz var