Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: iyi org calmayi nasil ogrenirim ?dostum bol bol youtubeden olsun buradan olsun demoları izle ve dinle kesinlikle.. bana allahın kulu ne akor gösterdi ne pichbend ne ritim.. kendi kendime youtubeden izleye izleye öğrendim herşeyi, şimdi çıkartamayacağım parça neredeyse yok.. en başta parmaklarını alıştır.. bunun için de ufak ufak çalabildiğin parçaları kupleleri tam çalana kadar uğraş.. yavaş yavaş alışır elin, bir süre sonra vay be falan dersin, ama sonra gelebileceğin son noktaya geldiğini sezersin işte burada AKOR lar devreye giriyor.. akor basarak çalarsan çok zevk alırsın çalarken.... ha bir de mi üzeri çal, daha çabuk öğrenirsin.. Piyasadaki piyanisler genelde RE üzeri çalıyorlar ama o zordur, çünkü özellikle akor basarken siyah tuşları çok fazla kullanman gerekecek bu da kolay bişey değildir...
Cevap: iyi org calmayi nasil ogrenirim ?
dostum bol bol youtubeden olsun buradan olsun demoları izle ve dinle kesinlikle.. bana allahın kulu ne akor gösterdi ne pichbend ne ritim.. kendi kendime youtubeden izleye izleye öğrendim herşeyi, şimdi çıkartamayacağım parça neredeyse yok.. en başta parmaklarını alıştır.. bunun için de ufak ufak çalabildiğin parçaları kupleleri tam çalana kadar uğraş.. yavaş yavaş alışır elin, bir süre sonra vay be falan dersin, ama sonra gelebileceğin son noktaya geldiğini sezersin işte burada AKOR lar devreye giriyor.. akor basarak çalarsan çok zevk alırsın çalarken.... ha bir de mi üzeri çal, daha çabuk öğrenirsin.. Piyasadaki piyanisler genelde RE üzeri çalıyorlar ama o zordur, çünkü özellikle akor basarken siyah tuşları çok fazla kullanman gerekecek bu da kolay bişey değildir...