Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7Normal şartlarda ederi 4.000 TL'yi geçmemeli. Bence Can Başar, Salim ve birçok kişiden biri illa bir çalışma yapar. Ticari anlaşmalar önemli. Roland'ın son şansı artık bu. Ayrıca tuşlar çok karışık geldi bana. pa800'de tuş şekillerinin değişik olmasını çok istemiştim. Aynı renk ve tip olması karanlıkta işimizi zorlaştırıyordu. Bunda nasıl olacak acaba?
Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7
Normal şartlarda ederi 4.000 TL'yi geçmemeli. Bence Can Başar, Salim ve birçok kişiden biri illa bir çalışma yapar. Ticari anlaşmalar önemli. Roland'ın son şansı artık bu. Ayrıca tuşlar çok karışık geldi bana. pa800'de tuş şekillerinin değişik olmasını çok istemiştim. Aynı renk ve tip olması karanlıkta işimizi zorlaştırıyordu. Bunda nasıl olacak acaba?