İstDA YAŞAYAN PİYANİST ARKADAŞLAR

Pembenalbant

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Değerli müzisyen arkadaşlarım forumu biraz sosyalleştirsek 15 günde 1kez 1müzisyen arkadaşın evinde toplansak bilgi alışverişi yapsak örnek haydarali arkadaşımızın bugun yanına gıttım cok guzel gectı ılkdefa tuslara bastım ve sende ıs var dedı bana bı ısık yaktı anadolu yakasında yenı baslayan pıyanıst arkadaslar ne dersınız boyle bı proje hazırlasak uygun olurmu

Cevap: İstDA YAŞAYAN PİYANİST ARKADAŞLAR

uygundur ali dost.

kalfa bir org'cu olarak bu ortamlarda bulunup ustalardan bilgi ve tüyolar almam faydalı olur..

Arkadaşlar bu konuya biraz duyarlı olsak katılımcı arkadaşlar bekliyoruz ayda 2kere biaraya gelsek iyi olur

kardeşim beraber birlik içinde çalışmak birşeyler yapmak tabikide güzeldir bu dediğin iş olmaz, çünki org ortamında çok farklı aile yapılarına sahip insanlar var, onlarla bir arayagelip kaynaşmakta zorluk çekilebilir, bir de evlilerse evde böyle bir programı ev eşleri kabul etmeyebilirler, en doğru olanı tanıdığın varsa onunla irtibatta olmak yoksa klavye dersleri veren kurslara katılmak olacaktır, yanlışmı düşünüyorum :)

Karanfil kardeşim benim gündüzleri evim müsait apartmanda oturuyorum ama apartman nüfusu kalaabalık olduğu sorun yok buarada 35 yıllık tecrübesi olan bi piyanist yardımcı oluyo bana önemli olan Trakya Müzik ten Bikaç üyeyi biaraya toplamak bi bakıma sosyal bir aktîvite

Ben Ümraniyede oturuyorum. Evim müsait fakat malumunuz evler ufak..Hafta arası akşamları, önümüzdeki haftadan sonrada haftasonları olmak üzere müsaitim. Yakınımdaki veya civardaki arkadaşları beklerim.. Elimden geldikçe bilgi alışverişi yaparız...

Hafta içi 2gun musaitim 12yle 6arası pendikteyim katılımcı arkadaşlara tşk ediyorum

Mıstık abi adım ali 05417816239

Tamam kardeş arayacağım..0 533 707 30 73

Bence Güzel Bi Fikir De Ancak Lokal Gibi Biyer Olsa Onla İlgilenen SAğlam 2 veya 3 Kişi Üyelik Yapıp Katılımı Sağlayarak Bir Araya Gelebilir Ücretli Olması ile Fevkalade Bi ortam Yaratılabilir ve Eğlenceli Olur Şimdiden Teşekkür Arkadaslar...