Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: İlk Orgunuz Neydi?Benimde ilk orgum Casıo at1 ve ondan sonra yine bir başka casıo. Yalnız bu at1 den biraz daha düşüktü. Modelini bilmiyorum üstünde yazmıyodu Üstü mavi renkli bişeydi. Şuanda xd9 kullanıyorum. Hayalimdeki cihazları sorarsanız aslında günden güne deişiyor. Bugünkü hayalim Yamaha Tyros 4 Gerçekten harika bi cihaz. Pa3x de güzel. Fey EKM 512 yide takip ediyorum. Belkide o olur yeni cihazım.
Cevap: İlk Orgunuz Neydi?
Benimde ilk orgum Casıo at1 ve ondan sonra yine bir başka casıo. Yalnız bu at1 den biraz daha düşüktü. Modelini bilmiyorum üstünde yazmıyodu Üstü mavi renkli bişeydi. Şuanda xd9 kullanıyorum. Hayalimdeki cihazları sorarsanız aslında günden güne deişiyor. Bugünkü hayalim Yamaha Tyros 4 Gerçekten harika bi cihaz. Pa3x de güzel. Fey EKM 512 yide takip ediyorum. Belkide o olur yeni cihazım.