Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: İlk Kez Hem Çaldım Hem Söyledim seco_35bence yapılanın kötüsü olmaz ama başarmak için bi yerden başlamak lazım 22 yıldır bu işi yaparım benim attığım demolara bile akor başmıyon kendini geliştirmelisin falan yazıyolar artık gençler kendini geliştirsin ama her zaman emeğede büyüğede saygı olmalı malesef günümüzde ne sanata ne müzisyene para veriyolar en kötü çalanla en iyi çalan aynı parayı alıyo o nedenle eleştiriye gerek yok neticesinde herkez bi yol tutturmuş gidiyo .......
Cevap: İlk Kez Hem Çaldım Hem Söyledim seco_35
bence yapılanın kötüsü olmaz ama başarmak için bi yerden başlamak lazım 22 yıldır bu işi yaparım benim attığım demolara bile akor başmıyon kendini geliştirmelisin falan yazıyolar artık gençler kendini geliştirsin ama her zaman emeğede büyüğede saygı olmalı malesef günümüzde ne sanata ne müzisyene para veriyolar en kötü çalanla en iyi çalan aynı parayı alıyo o nedenle eleştiriye gerek yok neticesinde herkez bi yol tutturmuş gidiyo .......