İlk düğünümü yapıyorum. Önerileriniz neler ?

piyanistanbul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Allah nasip ederse inşallah ilk düğünümü yapıcam cumartesi günü 7-11. Yaşım daha 16. Önerileriniz neler ?

Cevap: İlk düğünümü yapıyorum. Önerileriniz neler ?

hayrlı olsun kardeşim rahat bi sekilde çal hiç heyecanlanma eğer çaldığından zevk alıp çalarsan gerçekten hiç bitsin istemezsin ilk baş slow çal duruma göre oyun havası veya 2\4 le gir sonra istege göre roman halay yaparsın gerisi gelir zaten

Bu işi yıllardır yapıyormuş gibi davran.

İster istemez üzerinde bir heyecan olacak sanki herkez sana bakıyormuş gibi sanacaksın o heyecandan kurtulmaya calış yoksa heyecan sana hata yaptırır başarılar.

İlk on dakikayı atlattın mı gerisi çok kolay.Atraksiyon yapmaya pek kalkma.Yanlış nota bastın mı moralin bozulur.Düğünün sonuna doğru göster hünerini.Yani arada farklı nağmeler filan dene.Bir de düğün sahibinden sana düğünün gidişiyle ilgili haber iletecek birini yollamasını iste.Mesela kına var mı, takı olacak mı, takıdan sonra tekrar dans istiyor mu?Havayı değiştirmek isteyen olursa hemen değiştirme.Biraz devam et, öyle değiştir.Bunu yaparken de istek üzerine olduğunu belirt ki sorumluluk senden gitsin.E hadi kolay gelsin arkadaşım :)

Ben bi programda tek başıma ilk şarkımı söylediğimde bayılacam sandım ama boşunaymış :) Gayet sakin ol rahatça bildiğin slovlarla başla istek geldi oynamaya başladılar mı düğün ne zaman bitmiş anlamazsın bile ...

bak kardeşim insan yeri geliyor heyecanlanır ama fazlası insanı rezil eder :D

ben buraya konu açtım aynı senin gibi.. daha önceden sokak düğünleri filan çaldım orda rahattım ama salon ortamı bi farklı...

Salonda ilk çaldığımda daha 1 ay anca olmustur :D heyecandan oryantal çalarken sivasın yollarına girdim millet halay şarkısıyla oryanal oynuo filan :D
neyse program bitti cok fazla bi hata yapmadım ama hatalarım oldu ufak tefek, ordaki tecrübeli bi abimin dediği laf '' Heyecan insanı yataktada,sahnedede bitirir kardeşimm'' demek oldu :) gerçekten çok haklı..Hiç heyecan yapma,baktın olmuyor bi şişe tuborg iş rahatlarsın..

sadece nacizane dost tavsiyesi.. başımdan geçti daha yeni hemde :D artık pek sallamıyrum düğünmüş salonmuş çıkıyorum çalıp geçiyorum

bende ilk düğüne gittim adamlar diyo piyanist nerde benim abi dedim sen yapabilcenmi diolar sonra düğünden sonra teşekkür ettiler :)ilk çaldığımda acayip bi heyecan vardı ilk başta konuşurken filan sesim titriyo danslardan sonra 2/4 lere bi geçtim baktım herkes oynuyo heh dedim işte bu kendime bi güven geldi sonra 3-4 tane daha düğüne gittim artık rahatım sen hiç heycan yapma hep çalıyormuş gibi yap rahat ol yeter başarılar

Bak kardeşim benden sana bir abi tavsiyesi..Çok iyi çalmana gerek yok.Sadece konuşmalarınla düğünü idare et.Kibar ve düzgün akıcı bir türkçe ile konuş.Kelimelerini düzgün seç.Kendine göre bir program hazırla o dogrultuda gitmeye çalış..Başarılar dilerim..

Önerilerinz ve desteğiniz için teşekkür ederim abilerim.Daha başka öğütleriniz varsa dinlemeye ve uygulamaya hazırım.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri